Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πιστεύει ότι έχει ένας καλός παρουσιαστής
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πιστεύει ότι έχει ένας καλός παρουσιαστής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι τηλεπαρουσιαστής τηλεοπτικών projects πολλά χρόνια τώρα, συνεπώς μπορεί να διακρίνει τι χρειάζεται ένας παρουσιαστής.

Έτσι, λοιπόν, αποκάλυψε ποια είναι αυτά που χρειάζεται ένας τηλεπαρουσιαστής, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στο μέλλον του The 2night show, αλλά και στην αγάπη του για τη φωτογραφία.

Το «μικρόβιο» της φωτογραφίας πώς προέκυψε και τι να περιμένουμε μετά την πρώτη έκθεση που πραγματοποίησες;

Η φωτογραφία ήταν πάντα στη ζωή μου, απλώς τώρα ένιωσα την ανάγκη να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά με αυτό. Τον Απρίλιο ήταν προγραμματισμένη να γίνει η έκθεση στην Κύπρο, αλλά αναβλήθηκε βέβαια λόγω της κατάστασης. Αλλά, πρώτα ο Θεός, μόλις επιστρέφουμε στην κανονικότητα θα υπάρξουν και άλλες εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, και ίσως στο εξωτερικό.

Η τηλεόραση και η παρουσίαση θεωρείς πως έχουν ημερομηνία λήξης; Και αν ναι, πώς και πότε έρχεται αυτή η στιγμή;

Οχι, δεν νομίζω ότι έχουν ημερομηνία λήξης. Οχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή το έχουν αποδείξει στην Αμερική και σε άλλες χώρες που είναι πολλά χρόνια μπροστά από εμάς στην τηλεόραση. Υπάρχουν παρουσιαστές 60-70 ετών που είναι υπέροχοι. Δεν κάνει η ηλικία τον παρουσιαστή. Τον παρουσιαστή τον κάνουν η δημιουργικότητα, η εξυπνάδα και το ταλέντο του.

Για την επόμενη σεζόν έχετε συζητήσει κάτι άλλο με τον ΑΝΤΙ πλην του «2night Show»;

Οχι, δεν έχουμε συζητήσει ακόμα τίποτα.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved