Γιώργος Γιαννόπουλος: Αποκάλυψε πώς πέρασε την καραντίνα κι αν ετοιμάζεται για γάμο!
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αποκάλυψε πώς πέρασε την καραντίνα κι αν ετοιμάζεται για γάμο!

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε γνωστό περιοδικό.

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε για όλα και φυσικά αναφέρθηκε στο πώς πέρασε την καραντίνα στο σπίτι του.

Την καραντίνα πώς την περνάς;

Περνάω πάντα αυτό που δίνει η ζωή. Μην τρελαινόμαστε, ας συμβιβαζόμαστε με αυτό που μας δίνει η ζωή. Χωρίς να σιωπούμε. Δεν είναι ηττοπάθεια. Παίρνουμε αυτό που έχουμε και μέσα από αυτό νικάμε. Δεν το είδα λοιπόν ως καραντίνα. Το είδα πως είναι κάποια μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν. Άφησα μακρύ το μούσι μου, έπιασα το μπουζούκι μου, ασχολήθηκα με τον εαυτό μου. Ήρθα πιο κοντά στη φύση...

Πόσο θα αλλάξει ο χώρος του θεάματος την επόμενη μέρα; Τι βλέπεις να έρχεται;

Θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Κάποιοι συνάδελφοι δεν πήραν ούτε 800 ευρώ.

Ο Κάθε πόλεμος έχει και απώλειες. Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσουν τα θέατρα... Σκέφτομαι και εγώ άλλα πράγματα επαγγελματικά. Τώρα στην Καλαμάτα έκανα στο Best το εορταστικό σόου και δεν ξέρω τι πόρτα μπορεί ν’ ανοίξει... Άρεσε και σε μένα θα και στον κόσμο πολύ. Μεταφέρω στον κόσμο το ένσημό μου, την εμπειρία μου. Αυτό κάνω και φέτος στον «Ίασμο» που διδάσκω. Αν και η λέξη διδάσκω δεν μου αρέσει.

Θα συνεχιστεί η συνεργασία;

Ναι, κάτι συζητάμε και θα το δούμε στη συνέχεια...

Από την καριέρα σου μέχρι σήμερα ποια στιγμή ξεχωρίζεις;

Χτίστηκε σταδιακά και αυτό ήταν πολύ όμορφο. Και κόπιασα. Δεν ξεχωρίζω κάτι, μου αρέσουν όλα όσα έχω κάνει.

Μίλησέ μου για τη συνεργασία σου με τον Γιάννη Οικονομίδη...

Έχει τη δική του ταυτότητα και το δικό του αποτύπωμα στον χώρο. Ήταν σημαντική η συνεργασία και στο «Μικρό ψάρι» και στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

Σε όλες τις δουλειές καταθέτω τον εαυτό μου. Ακόμη και τις σαπουνόπερες δεν τις αντιμετωπίζω ως δουλειές δεύτερης κατηγορίας. Αγαπώ αυτό που κάνω. Δεν είμαι σαν κάποιους ηλίθιους συναδέλφους που λένε κάνω τηλεόραση για οικονομικούς λόγους. Την αγαπάω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση έχουν γίνει και μπούρδες και αριστουργήματα. Έκανα γκεστ στον «Πλούσιο» και κουβέντιαζαν από το κανάλι αν θα γίνει μόνιμος ρόλος. Γιατί το ψάξαμε και με τον παραγωγό και την ομάδα πολύ. Καμία δουλειά μου δεν την παραπετάω.

Και στο «Just» το ψάχνω και θέλω να είμαι δημιουργικός.

Ασχολήθηκες και με την πολιτική. Θα το έκανες ξανά στο μέλλον;

Γιατί όχι; Πάντα ήμουν πολιτικοποιημένος και ασχολούμουν με τα κοινά.

Στα προσωπικά πώς είσαι; Ετοιμάζεσαι για γάμο;

Είμαι πολύ καλά, αλλά δεν θα σου πω πολλά πράγματα, γιατί δεν τα έχω πει ακόμη στον μπαμπά και στη μαμά της (γέλια). Πρώτα ο Θεός, γιατί όχι; Ναι, γάμος. Αγαπιόμαστε πολύ. Δεν θα σου πω τι δουλειά κάνει η σύντροφός μου, αλλά θα σου πω πως είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, επαγγελματικά εννοώ. Την καραντίνα, λοιπόν, την περάσαμε και μαζί και χώρια. Είμαστε μαζί και κοιταζόμαστε στα 3-4 μέτρα. Ας βλέπουμε τα πράγματα ωραία, είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved