Μανούσος Μανουσάκης: Έτσι πέρασε τις ημέρες της καραντίνας
Showbiz

Μανούσος Μανουσάκης: Έτσι πέρασε τις ημέρες της καραντίνας

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Μανούσος Μανουσάκης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο επιτυχημένος δημιουργός, αναφέρθηκε – όπως ήταν φυσικό- και στο πώς πέρασε όλες αυτές τις ημέρες της καραντίνας.

Βρισκόμαστε σε μια παράξενη περίοδο. Πώς αντιμετωπίζετε εσείς την όλη κατάσταση;

Αισιόδοξα. Τηρώ τους κανόνες, τα μέτρα της κυβέρνησης πιστά, αθλούμαι, βγαίνω ελάχιστα. Από εκεί και πέρα, διαβάζω. Πηγαίνω στο γραφείο 2-3 ώρες, αναλόγως τις εκκρεμότητες που υπάρχουν να διευθετηθούν, προχωράμε το μοντάζ των επεισοδίων τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί και δεν έχουν παιχτεί ακόμα και, βεβαίως, περιμένουμε τη μεγάλη στιγμή που θα μπορέσουμε να πούμε ξανά «πάμε».

Η τωρινή κατάσταση θα σας ενέπνεε να γυρίσετε κάτι;

Είναι νωρίς. Πριν από δέκα ή πριν από τρία χρόνια θα λέγαμε ότι αυτό που ζούμε αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έχουμε τόση μεγάλη εμπιστοσύνη στην επιστήμη και στις δυνάμεις μας, θεωρούμε ότι έχουμε κατακτήσει τον πλανήτη και μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Να, όμως, που αποδεικνύεται ότι δεν είναι καθόλου έτσι.

Μέσα από αυτό, ένα από τα μαθήματα που αξίζει να πάρουμε είναι ότι δεν είμαστε παντοδύναμοι, δεν είμαστε οι άρχοντες του πλανήτη, δεν έχουμε δικαίωμα να χειραγωγούμε, να ποδοπατάμε, να καταστρέφουμε τον πλανήτη μας. Πρέπει να τον σεβαστούμε, για να μας σεβαστεί.

Κινηματογραφικά ετοιμάζετε κάτι;

Υπάρχει μια πρόταση, αλλά τώρα λόγω των συνθηκών έχει σταματήσει. Είναι ακόμα σε πρωτόλεια κατάσταση. Αφορά μια μετεμφυλιακή περίοδο στην Ελλάδα και την ανασυγκρότηση των πελατειακών σχέσεων. Αφορά ανθρώπινες σχέσεις. Η ιστορία μας τοποθετείται γύρω στο ’50-’60, ωστόσο, έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των ανθρώπων. Θέλω να διερευνήσω ποιος είναι θύμα και ποιος θύτης. Πιο συγκεκριμένα, με την ανδρική και τη γυναικεία κοινωνία που αναγκάζονται να ανοίξουν τα σύνορά τους, είπε στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved