Ο Γ. Τσαλίκης στο gossiptv: Η φιλανθρωπία, τα αρνητικά σχόλια & ο λόγος που δεν έκανε φέτος tv (vid)
Showbiz

Ο Γ. Τσαλίκης στο gossiptv: Η φιλανθρωπία, τα αρνητικά σχόλια & ο λόγος που δεν έκανε φέτος tv (vid)

Ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε την κιθάρα του και τη θετική του διάθεση, μας υποδέχτηκε στο σπίτι του, και μιλήσαμε για πολλά.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνομίλησε με τον δημοσιογράφο του gossip-tv Σάββα Μπίτζα σε ένα insta live που τα είχε όλα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης περιέγραψε την καθημερινότητα εκείνου και της οικογένειάς του υπό τη συνθήκη της καραντίνας και πώς αυτή διαμορφώθηκε, ενώ τόνισε την ωριμότητα που επιδείξαμε ως χώρα και αποτελέσαμε πρότυπο ακόμη και στο εξωτερικό.

Με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Περιστερίου, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν επαναπαύτηκε, αφού εκείνος και ο Δήμος Περιστερίου, με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, φρόντισαν πολύ κόσμο, καθώς προσέφεραν φαγητό για το Πάσχα σε πάνω από 1.000 οικογένειες με εκείνον να υπογραμμίζει ότι «υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης». Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει χρόνια φιλανθρωπική δράση με εκείνον να αναφέρει ότι είναι κάτι που κάνει του δίνει «φως και ζωή» και είναι καλό να βλέπουμε τι συμβαίνει γύρω μας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας πήγαμε και στα τηλεοπτικά μονοπάτια, καθώς ο Γιώργος Τσαλίκης έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά projects στο παρελθόν. Μας αποκάλυψε, λοιπόν, ότι κάθε χρόνο δέχεται προτάσεις για παρουσίαση, ενώ φέτος του έγιναν δύο για τηλεπαιχνίδια, ωστόσο εξήγησε τι συνέβη και δεν τον είδαμε τελικά. Μάλιστα, δεν δίστασε να μας πει σε ποια εκπομπή θα ήθελε να έχει θέση και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από την πολυετή παρουσία του στον χώρο του τραγουδιού, δεν ξεχνάει την αγάπη του κόσμου, ενώ να αναφέρουμε ότι φέτος κλείνει 20 χρόνια στη δισκογραφία. Δεν μασάει τα λόγια του, έχει κάνει την αυτοκριτική του και «έχει περάσει τις εξετάσεις», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Έτσι, λοιπόν, δεν διστάζει να αντιδράσει σε κακόβουλα σχόλια και αθέμιτες κριτικές και να βάζει στη θέση τους άτομα, ακόμη και δημόσια.

Μια ωραία κουβέντα, με έναν καλλιτέχνη που μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του, την ουσία της ζωής για εκείνον και μας ταξίδεψε τραγουδώντας και παίζοντας με την κιθάρα του!

Απολαύστε τον στο παρακάτω video…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved