Showbiz

Εύη Φραγκάκη: Αποκάλυψε τι άλλαξε στο σπίτι της τις ημέρες της καραντίνας!

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Εύη Φραγκάκη και μίλησε για όλα.

Αποκάλυψε τι είναι αυτά που ομορφαίνουν τη ζωή της και την κάνουν καλύτερο άνθρωπο αλλά και το πώς βίωσε το «μένουμε σπίτι».

Ανήκετε στις θαυμάστριες του καθρέφτη;

«Ξεκάθαρα και με χαρά! Επιβεβαιώνω επάξια τη γυναικεία μου φύση».

Τι ομορφαίνει τη ζωή σας και τι σας κάνει καλύτερο άνθρωπο;

«Ο γιος μου, ο άνθρωπός μου, η οικογένειά μου και οι στενοί μου φίλοι. Ειδικά, αυτό το χρονικό διάστημα, που οι αποστάσεις ξεδιαλύνουν τις σχέσεις και τις επιφανειακές συμπάθειες, αισθάνομαι δυνατή, που μέσα στη ζωή μου έχω να αγαπώ τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Καλύτερος άνθρωπος γίνομαι, όταν εμβαθύνω στις αντιδράσεις τις δικές μου και των ανθρώπων που συναναστρέφομαι, και καταλαβαίνω ποιοι ψυχολογικοί προγραμματισμοί, φόβοι, ανάγκες ή προσκολλήσεις, μας οδηγούν σε αρνητική διάθεση. Τα συμπεράσματα που βγαίνουν τελικά είναι και απελευθέρωση». 

Πώς βιώνετε εσείς το «μένουμε σπίτι»;

«Ως δημοσιογράφος, οφείλω να είμαι στρατιώτης του ALPHA για τη μετάδοση των εξελίξεων, άρα “Μένουμε Alpha” σε καραντίνα από το studio.

Όλες τις υπόλοιπες ώρες, τις περνάω με ηρεμία με το μικρό μου και τους ανθρώπους μου στο σπίτι και χωρίς αυτό το αδυσώπητο άγχος να προλάβουμε και να στριμώξουμε όλες τις υποχρεώσεις σε ένα 24ωρο.

To ‘’μένουμε σπίτι” είναι μια μοναδική ευκαιρία να δεθούμε ακόμα πιο πολύ μεταξύ μας και να αποδομήσουμε στο μυαλό μας πολλά από τα άγχη, που μας παιδεύουν όλο τον υπόλοιπο καιρό».

Σας αρέσει να ασχολείστε με το σπίτι;

«Πολύ και ακόμα περισσότερο! Μαζί με την “ψυχική μπουγάδα”, που προκαλεί η καραντίνα, φέρνει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές και σε υλικό επίπεδο. Ήδη έχω μετατρέψει σημεία του σπιτιού μας σε χώρους που θα μας κρατούν μέσα και μαζί και μετά τη λήξη συναγερμού».

Αγαπημένη γεύση;

Τα κεφτεδάκια της μαμάς μου!

Αξεπέραστα γλυκά;

Τα γλυκά κουταλιού και η σπιτική μερέντα.

Μυρωδιές;

Το γιασεμί και η θάλασσα, μου μυρίζουν ζωή.

Μουσική;

Ειδικά για τις ημέρες αυτές τα νησιώτικα!

Αγαπημένα χρώματα:

Σμαράγδι και φωτεινό χρυσό, είπε στον Τηλεθεατή.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved