Λιάγκας-Σκορδά: «Παντρευτήκαμε για να κάνουμε παιδιά»
Showbiz

Λιάγκας-Σκορδά: «Παντρευτήκαμε για να κάνουμε παιδιά»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μιλούν για το “Πρωινό μου” που τους εμπιστεύτηκε φέτος το Mega αλλά και για το πόσο εύκολη είναι η συνεργασία τους .Τους επηρεάζει η συνεργασία στην σχέση τους ως ζευγάρι; Οι ίδιοι δίνουν τις απαντήσεις.

 


Τι άρωμα έχει αυτή η πρώτη κοινή τηλεοπτική σας εμπειρία;

Γ.Λ: «Γλυκό άρωμα διαθέτει η συνεργασία μας, η Φαίη είναι ένα άτομο που επέλεξα στη ζωή μου για να κάνω οικογένεια, τη γνωρίζω πολύ καλά, υπήρχε βέβαια το άγχος της πρώτης ημέρας, αλλά αμέσως βρήκαμε τις ισορροπίες μας επαγγελματικά».
Φ.Σ: «Στην αρχή δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνεργαστούμε. Όταν πρωτοάκουσα την πρόταση δεν το πίστευα, ήθελα το χρόνο μου να λειτουργήσω. Οι πρώτες μέρες ήταν περίεργες ,υπήρχε άγχος, αλλά έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας κι έτσι χρειάστηκε λιγότερος χρόνος προσαρμογής. Εξάλλου η εμπειρία υπάρχει».
Θα κάνετε με άλλη παρτενέρ την εκπομπή;
Γ.Λ: «Με τη λογική ότι πρέπει να υπάρχει η γυναικεία πινελιά, αν μου έλεγαν να επιλέξω ποια παρουσιάστρια θέλω, θα επέλεγα τη Φαίη γιατί έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση κι όχι γιατί είναι γυναίκα μου».
Ποιος έχει το πάνω χέρι στη δομή της εκπομπής;
Γ.Λ: «Θα έλεγα κανείς, γιατί κουβεντιάζουμε όλοι μαζί με τον αρχισυντάκτη μας και συναποφασίζουμε».
Φ.Σ: «Δεν το έχω διευκρινίσει ακόμα ,πάντως στη σκαλέτα της εκπομπής δεν υπάρχει γραμμένο κάποιο για να πάρει το συγκεκριμένο θέμα. Αν ο Γιώργος ξέρει ένα θέμα καλά, το χειρίζεται εκείνος, αλλιώς ανάλογα όπως προλάβει».

Πόσο άγχος προκαλεί η προετοιμασία μιας καθημερινής εκπομπής;

Γ.Λ: «Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους,γιατί αγαπώ πολύ τη δουλειά,αγαπώ την τηλεόραση και θα το έκανα ακόμα και για χόμπι.Άγχος υπάρχει αλλά κι ευθύνη προς το κανάλι, που μας έχει εμπιστευθεί ένα καθημερινό τρίωρο πρόγραμμα»..


Σας ενοχλεί κάτι στον συμπαρουσιαστή σας;
Φ.Σ: «Με ενοχλούν αρκετά πράγματα και το λέω στον αέρα, τον σκουντάω από κάτω και τέτοια πράγματα».
Γ.Λ: «Κοιτάξτε δύο άνθρωποι δεν συμφωνούν ποτέ. Να σας πω ότι με ενοχλεί όταν η Φαίη προλαβαίνει να ρωτήσει πρώτη κάποιον καλεσμένο, αλλά επειδή είναι η Φαίη ,τελικά δεν με ενοχλεί».
Έχετε στα άμεσα σχέδιά σας ένα παιδί;
Γ.Λ: «Όταν έλθει, με το καλό να έρθει».
Φ.Σ: «Μακάρι. Ο λόγος που παντρεύτηκα, είναι να κάνω παιδιά, μου αρέσει η οικογένεια και οι νέοι γονείς, το ήθελα πάντα».
Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved