Ζέτα Μακρυπούλια: Η Πρωτομαγιάτικη φωτογραφία της τα… «σπάει» - Δες τι ανέβασε στο Instagram της
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Η Πρωτομαγιάτικη φωτογραφία της τα… «σπάει» - Δες τι ανέβασε στο Instagram της

Μπήκε ο Μάιος και σιγά σιγά αχνoφαίνεται η αισιόδοξη εικόνα που όλοι περιμέναμε καιρό.

Και μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια όλο αυτό το διάστημα να μένει σπίτι και να κάνει –όπως όλοι μας- υπομονή φαίνεται όμως πως κι εκείνη αρχίζει να βλέπει στο βάθος την… «απελευθέρωση».

«Μετά από σχεδόν δυο μήνες καραντίνας. Μέσα σε αυτά τα παράλληλα σύμπαντα λοιπόν όπως κι εσείς έτσι κι εγώ, ζω την καραντίνα μου.Κι εγώ έχω ξεκουραστεί,έχω μαγειρέψει,έχω κλαδέψει,έχω τρέξει,έχω κάνει διαλογισμό,έχω καθαρίσει όλο το σπίτι,έχω δει σήριαλ,έχω διαβάσει,έχω κουρέψει,έχω βαρεθεί,έχω μελαγχολήσει,έχω ακούσει μουσική,έχω χορέψει,έχω γελάσει,έχω κλάψει,ΟΛΑ.Παραμένω θετική, ψύχραιμη και ευγνώμων που τουλάχιστον έχω χρόνο να παρατηρώ όλα αυτά.

Μέσα από την παρατήρηση μπορεί να έρθει η αλλαγή και τώρα έχουμε χρόνο να παρατηρήσουμε όλα τα συναισθήματα που προκύπτουν μέσα από κάθε κατάσταση.
Τι θα βγει μετά από όλο αυτό;Θα αλλάξουμε;Θα γίνουμε καλύτεροι;Δεν το ξέρω.Το εύχομαι και σίγουρα είναι στο χέρι μας! Θα δείξει...!», είχε η ίδια γράψει λίγο πριν το Πάσχα θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις της και πώς αυτή η κατάσταση μας έχει αλλάξει τη ζωή.

Αυτή τη φορά μέσα από μια φωτογραφία της μας δείχνει πως ξεπερνά τις αρνητικές σκέψεις και κάνει… restart!

Δες τι ανέβασε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved