Κατερίνα Καινούργιου: To party για τα γενέθλιά της και τα βλέμματα γεμάτα έρωτα με τον σύντροφό της
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: To party για τα γενέθλιά της και τα βλέμματα γεμάτα έρωτα με τον σύντροφό της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Κατερίνα Καινούργιου στο σπίτι όπου ζει μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και είναι σίγουρο πως θα της μείνουν αξέχαστα. 

Και όχι μόνο επειδή το μικρό πάρτι μεταξύ φίλων που στήθηκε την τελευταία στιγμή έγινε εν μέσω κορονοϊού και καραντίνας, αλλά και γιατί πραγματικά η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει πιο ερωτευμένη ποτέ.

Και δεν το λέμε εμείς αλλά το δείχνουν τα μάτια της, το βλέμμα της κάθε φορά που κοιτάει τον αγαπημένο της!

Το πάρτι λοιπόν στήθηκε πολύ γρήγορα και με πολύ κέφι και μάλιστα περιελάμβανε όχι μία αλλά δύο τούρτες.

Η μία μάλιστα έφερε το αρχίγραμμά της, το Κ και φυσικά ο αγαπημένος της Φίλιππος Τσαγκρίδης είχε φροντίσει για όλα ώστε να μείνουν αξέχαστα τα γενέθλιά της στην Κατερίνα του.

Ανάμεσα στους ελάχιστους καλεσμένους που ήταν δίπλα της σε αυτή την ευτυχισμένη της στιγμή ήταν ο Χάρης Σιανίδης και ο Νίκος Γεωργιάδης και όλοι μαζί τραγούδησαν όχι μία αλλά δύο φορές το Happy birthday στην εορτάζουσα. Εκείνη έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της και έσβησε τα κεράκια για τα 35α γενέθλιά της κάνοντάς προφανώς και τις ανάλογες ευχές για το μέλλον.

Όσο για τις ματιές όλο έρωτα και νόημα που αντάλλαξε με τον σύντροφό της, αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε και εσείς πόσο ευτυχισμένοι είναι οι δυο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved