Ραγίζει καρδιές η τρυφερή ανάρτηση Έλληνα ηθοποιού για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του!
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η τρυφερή ανάρτηση Έλληνα ηθοποιού για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του!

Ο πόνος και η θλίψη δεν έχουν φύγει από τη ζωή γνωστού Έλληνα ηθοποιού ο οποίος πριν από τρία χρόνια έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα

Με την ανάγκη να αποτίσει φόρο τιμής στον άνθρωπο που τον μεγάλωσε και του έδειξε, όπως ο ίδιος περιγράφει μέσα από την ανάρτησή του τον δρόμο της ζωής του, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, αγκαλιά με τον πατέρα του.

Και στη λεζάντα της φωτογραφίας από το παρελθόν, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια😊 Ούτε για μια στιγμή δεν ένοιωσα ότι έφυγες. Οι άνθρωποι που αγαπάμε τελικά δε φεύγουν ποτέ. Ζεις για πάντα στις σκέψεις μου. Όσο ζω και φωτίζεις το δρόμο με το χαμόγελό σου, το κέφι σου, την αισιοδοξία, την καλοσύνη σου, τη δοτικότητά σου, το τραγούδι, το χορό, τα παιχνίδια σου, τη σοφή ελαφράδα σου και την αγάπη σου... Για μας... Για τη ζωή... Σ αγαπώ μπαμπά😉😁».

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μαρίνο ο οποίος συνεχίζει να νιώθει έντονα την έλλειψη του πολυγαπημένου του πατέρα.

Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι και όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, ο ηθοποιός χρειάστηκε ένα μικρό διάστημα για να ξεπεράσει αρχικά την απώλεια και να πενθήσει. Ευτυχώς, είχε στο πλευρό του καλούς φίλους και δικούς του ανθρώπους που τον βοήθησαν να βγει από αυτή τη δύσκολη περίοδο δυνατός και έτοιμος να κατακτήσει τους στόχους που είχε βάλει στη ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved