Support art workers: Απίστευτο «κύμα» στήριξης για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών
Showbiz

Support art workers: Απίστευτο «κύμα» στήριξης για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών

Support art workers! Στηρίξτε τους καλλιτέχνες!

Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού την Τρίτη, πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες διαμαρτυρήθηκαν μέσω των social media ενόψει της πιο αβέβαιης χρονιάς για τα φεστιβάλ, τις συναυλίες, τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Καλλιτέχνες διαμαρτύρονται έντονα για την απουσία συγκεκριμένων κυβερνητικών μέτρων στο στάδιο αυτό της «εξόδου» από τα περιοριστικά μέτρα, καθώς οι συνέπειες της πανδημίας αναμένεται να πλήξουν ακόμη περισσότερο και για μεγάλο διάστημα την παραγωγή ταινιών, το θέατρο, το σινεμά, τα μουσικά φεστιβάλ, τις συναυλίες.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ώρες, Έλληνες χρήστες και ιδίως καλλιτέχνες στο Facebook, στο Instagram σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλάζουν τις φωτογραφίες στα προφίλ τους, προσθέτοντας το πλαίσιο «Support Art Workers» («Στηρίξτε τους καλλιτέχνες»).


Να επισημάνουμε ότι στο διάγγελμά του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει πως κρίνεται απίθανο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, όπως φεστιβάλ, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα με θεατές αλλά την Πέμπτη διευκρίνισε πως έχει ζητήσει από ειδικούς επιστήμονες να διερευνήσουν αν και με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να γίνουν ανοιχτές πολιτιστικές εκδηλώσεις τους θερινούς μήνες, όπως φεστιβάλ και συναυλίες.

Έτσι, λοιπόν μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού αναρίθμητοι Έλληνες καλλιτέχνες διαμαρτυρήθηκαν μέσω των social media.

Το δικό τους μήνυμα μέσω των social media έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες αναμένοντας μέτρα έστω και την τελευταία στιγμή από το κυβερνητικό επιτελείο και δείτε ποιοι είναι αυτοί στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved