Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη: Ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω κορονοϊού! (video)
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη: Ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω κορονοϊού! (video)

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ότι επρόκειτο να παντρευτεί την αγαπημένη του Λένα Δροσάκη, όμως κάτι τέτοιο αναβάλλεται! 

Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά του σχέδια, παραδέχτηκε ότι έκανε σχέδια γάμου με την έγκυο σύντροφό του, όμως λόγω της πανδημίας, αναγκάστηκαν να τα αφήσουν για αργότερα.

«Σαφώς υπήρχαν σχέδια γάμου αλλά αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης, οπότε τα αφήνουμε για αργότερα, γιατί το κύριο σκεπτικό μας και μέλημά μας είναι να τα απολαύσουμε εμείς και οι καλεσμένοι μας» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και συνέχισε:

«Και πιστεύω ότι σε μια τέτοια κατάσταση που βρισκόμαστε δεν θα το ευχαριστιόμασταν τόσο πολύ, θα ήμασταν πολύ προσεκτικοί, οπότε το αφήνουμε για λίγο αργότερα. Να έρθει με το καλό το μωρό και όλα καλά».

Όσο για τον κλάδο των ηθοποιών και γενικότερα των καλλιτεχνών που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας, ο ηθοποιός τόνισε:

«Στην αρχή οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού ήταν ένα μικρό σοκ και γι' αυτό πολύ γρήγορα υπήρχε ένας μηχανισμός ανταπόκρισης από όλους τους καλλιτέχνες, πράγμα σπάνιο για τον κλάδο μας... Για τον Πολιτισμό δεν ακούστηκε κουβέντα σε σχέση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους, και με πείραξε το ότι για παράδειγμα οι εκκλησίες πρόκειται να ανοίξουν.

Τι μέτρα, εφ' όσον δεν μπορούν να γίνουν οι εκδηλώσεις, μπορεί να πάρει η Κυβέρνηση, τη στιγμή που βλέπω αντίστοιχες δηλώσεις από κυβερνήσεις άλλων χωρών που δεν αφήνουν τον Πολιτισμό στην άκρη».

Πρώτος απ' όλους βέβαια πλήττεται και ο ίδιος αφού όπως είπε, όλα όσα συζητούσε, τελικά δεν θα γίνουν.

Δείτε τι άλλο είπε στην τηλεοπτική συνέντευξή του στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved