Θοδωρής Αθερίδης: Έχει γενέθλια και η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτει την ηλικία του και τον... τρολάρει
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: Έχει γενέθλια και η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτει την ηλικία του και τον... τρολάρει

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης και η σύντροφός του Σμαράγδα Καρύδη φρόντισε να του κάνει μία υπέροχη έκπληξη. 

Ο ηθοποιός λοιπόν, ως γνήσιο... Ταυράκι στο ζώδιο έδειξε να χαίρεται πολύ με την έκπληξη που του είχε σκαρώσει η Σμαράγδα Καρύδη η οποία μάλιστα όχι μόνο αποκάλυψε την ηλικία του αλλά τον τρόλαρε κιόλας.

Ανέβασε μία φωτογραφία του την ώρα που ετοιμαζόταν να σβήσε τα κεράκια της πολύ εντυπωσιακής τούρτας του που ήταν δια χειρός της ηθοποιού Άντας Λιβιτσάνου, η οποία ως γνωστόν έχει πλέον ζαχαροπλαστείο το οποίο φημίζεται για τις εντυπωσιακές και ευφάνταστες τούρτες του.

Μία τέτοια, με θέμα -τι άλλο- τις κάμερες και τον κινηματογράφο, είχε μπροστά του ο ηθοποιός ο οποίος χαμογελούσε σαν μικρό παιδί.

Και η Σμαράγδα Καρύδη φρόντισε να... εκμεταλλευτεί το στιγμιότυπο, σχολιάζοντας στη φωτογραφία: "Πέρσι και πρόπερσι τον ξεγελούσα γιατί έβαζα τα νούμερα ανάποδα. Φέτος δεν γινόταν κάτι γι αυτό κοιτάει αλλού...". Δείτε την παρακάτω gallery για να καταλάβετε τι εννοεί η αγαπημένη ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved