H Ευαγγελία Αραβανή όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Πήγε για ψάρεμα κι έβγαλε καλή ψαριά! (photos)
Showbiz

H Ευαγγελία Αραβανή όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Πήγε για ψάρεμα κι έβγαλε καλή ψαριά! (photos)

Την Ευαγγελία Αραβανή την έχουμε συνηθίσει με εντυπωσιακά ρούχα και looks που μαγνητίζουν το βλέμμα, όμως έκανε την διαφορά.

 

Η τηλεπαρουσιάστρια φαίνεται ότι τις ημέρες τις καραντίνας έχει ανακαλύψει νέους τρόπους να γεμίζει την ημέρα της και έχει επιδοθεί σε καινούργια sports. Έτσι, λοιπόν, βγήκε για ψάρεμα και ομολογουμένως δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι.

Η Ευαγγελία πόσταρε μια φωτογραφία της, απαλλαγμένη από βαριά outfits και επαγγελματικά μακιγιάζ και χτενίσματα. Δηλαδή, πιο natural από ποτέ, κι αυτό μας άρεσε πολύ!

«Μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα… Εδώ η πρώτη μου ψαριά, και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, ήμουν πολύ χαρούμενη και το ευχαριστήθηκα!! Ούτε εγώ το περίμενα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια των followers της ήταν πολλά, ενώ μέχρι τώρα η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει ξεπεράσει τα 8.000 likes. Δεν τα λες και λίγα. Άλλωστε, το ψάρι που έπιασε ήταν μεγάλο και δεν το περίμενε ούτε εκείνη. Μάλιστα, το χαμόγελό της πρόδιδε τον ενθουσιασμό της.

Αν θες να τη δεις, λοιπόν, αλλά και να δεις και τι ψάρι έπιασε, δεν έχεις παρά να δεις την ακόλουθη φωτογραφική gallery, όπου θα αντιληφθείς και την αγάπη που έχει η ίδια για τη θάλασσα και το νέο της... χόμπι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved