Το τηλεοπτικό «μεγάλο ευχαριστώ» και οι αφιερώσεις των καλλιτεχνών σε γιατρούς-νοσηλευτές συγκινούν
Showbiz

Το τηλεοπτικό «μεγάλο ευχαριστώ» και οι αφιερώσεις των καλλιτεχνών σε γιατρούς-νοσηλευτές συγκινούν

Ένα μεγάλο και συγκινητικό ευχαριστώ από σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, επιστήμονες και αθλητές σε όλους όσοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουμε ως Έθνος την πανδημία του κορονοϊού

H αποψινή συγκινητική εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» όλων μας προς τους γιατρούς, τους επιστήμονες και τους νοσηλευτές για την αυταπάρνηση που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ειδικά τις πρώτες μέρες του μεγάλου πανικού.

Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν από τους πρώτους που είπε μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Μεταξύ άλλων είπε:

«Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για τη δική μας. Σημασία έχει όταν περάσει αυτή η μπόρα να μην τους ξεχάσουμε και να ενισχύσουμε το σύστημα υγείας γιατί η υγεία και η παιδεία είναι αυτονόητα αγαθά και προνόμια που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν».

Η Βικτόρια Χίσλοπ που είχε γράψει το βιβλίο "Το Νησί" το οποίο και αποτέλεσε το σενάριο για την ομώνυμη επιτυχημένη και πλέον μιλάει ελληνικά, μίλησε για την πανδημία, συγκρίνοντάς την με όλα όσα είχε διαβάσει και μάθει για τη λέπρα. Μία ασθένεια που ήταν σε πρώτο πλάνο στην ιστορία της σειράς όπως θα θυμάστε.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν είδαμε τον Γιάννη Μπέζο να παίζει μπάσκετ με τον θρύλο του αθλήματος, Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι δύο άντρες, είπαν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο ευχαριστώ τους σε γιατρούς και νοσηλευτές, συζητώντας με τη Σία Κοσιώνη για την κρίση της πανδημίας.

Η Έλενα Παπαρίζου με τον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, χάρισαν μία μοναδική μουσική συνύπαρξη για να πουν το δικό τους ευχαριστώ ενώ και ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγούδησε ένα κομμάτι που εμπνεύστηκε από τον κορονοϊό.

Η Μιμή Ντενίση είπε το δικό της ευχαριστώ με έναν πολύ γλυκό τρόπο ενώ ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Δημήτρης Λιγνάδης απήγγειλαν ένα υπέροχο ποίημα με πολύ νόημα.

Η Δήμητρα Γαλάνη μίλησε στη Σία Κοσιώνη για το πώς η ίδια βίωσε την καραντίνα και φυσικά δεν παρέλειψε να πει και εκείνη ευχαριστώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved