Σωτήρης Κοντιζάς: Το cozy σπίτι του θα σε ξετρελάνει! Μετά το pantry φωτογραφίες από κάθε γωνιά
Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: Το cozy σπίτι του θα σε ξετρελάνει! Μετά το pantry φωτογραφίες από κάθε γωνιά

Είναι ο σεφ της καρδιάς μας.

Τον Σωτήρη Κοντίζα τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στο MasterChef και τον αγαπήσαμε τόσο για το πηγαίο χιούμορ του όσο και για τον αυθορμητισμό του.

Εκτός από επιτυχημένος σεφ και αγαπητό τηλεοπτικό πρόσωπο, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι κι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης, αφού τα δυο του παιδιά, ολοκλήρωσαν την όμορφη ιστορία αγάπης με την κούκλα σύζυγό του, Δέσποινα.


Με τη Δέσποινα την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο. «Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου», έχει πει σε συνέντευξή του ο κριτής του Masterchef.

Μπορεί ο ίδιος σπάνια να μιλά για την προσωπική του ζωή ενώ λίγες είναι οι φορές που έχουμε δει οικογενειακές φωτογραφίες, ωστόσο με αφορμή την τελευταία φωτογραφία που πόσταρε από το παιδικό δωμάτιο, μπήκαμε στα social media του και βρήκαμε τα πλάνα από το υπέροχο cozy σπίτι του.

Όπως κι εσύ θα δεις στη gallery, είναι όλο «ντυμένο» με ξύλινα πατώματα ενώ το χρώμα που κυριαρχεί σε κάθε γωνιά είναι το λευκό.

Οι χώροι είναι έτσι διαμορφωμένοι ώστε τα δυο του παιδιά να κινούνται άνετα.

Δες το στη gallery και θα το ζηλέψεις κι εσύ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved