Σοφία Βόσσου: «Έχω απατήσει σύντροφό μου. Φτάσαμε να χωρίσουμε, αλλά τα ξαναφτιάξαμε»
Showbiz

Σοφία Βόσσου: «Έχω απατήσει σύντροφό μου. Φτάσαμε να χωρίσουμε, αλλά τα ξαναφτιάξαμε»

Μπορεί να μην μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή αλλά αυτή τη φορά προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση.

Η Σόφια Βόσσου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως έχει απιστήσει ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για την απιστία που η ίδια έζησε, αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος φόβος της.


Δεν έχεις φοβηθεί ποτέ για κάτι;
«Όχι, μόνο όταν ήμουν μικρή φοβόμουν, αργότερα το ξεπέρασα. Είχα πολλούς φόβους μικρή, γιατί η μαμά μου, επειδή ήταν υπερπροστατευτική, για να μην πέσω, επειδή είχα και πρόβλημα με τα ποδαράκια μου. Έτσι, είχα διάφορους φόβους, αλλά και μεγαλώνοντας φοβόμουν να μην κερατωθώ, να μη με αφήσει ο γκόμενος. Τα βίωσα, τα έζησα, αλλά τα ξεπέρασα σιγά σιγά»


Τα ξεπέρασες βιώνοντας να σε απατήσει ο σύντροφός σου, αλλά και να σε αφήσει;
«Βέβαια, βίωσα και το κέρατο, το να με απατήσει ο γκόμενος. Όλα, τα πάντα. Σε απατάει ο γκόμενος, δεν μπορείς να μπεις στη λογική στη γιατί σε απάτησε. Ο φόβος μας δημιουργεί μια εγωπάθεια. Βάζουμε στην άκρη το εγώ, λέγοντας ο γκόμενος, δεν εννοώ μια σχέση δύο μηνών, μιλάω για σύντροφο. Αν δεν μπεις στην ψυχή του, σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς. Αγάπη σημαίνει κατανοώ, συγχωρώ, ενδιαφέρομαι, “ψάχνω” τον άλλον».

Υπό αυτή τη λογική δεν θα χώριζε ποτέ κανένας για το λόγο αυτό.
«Ναι, να μη χωρίσει ποτέ κανένας για το λόγο αυτό. Δεν έχω χωρίσει ποτέ με άνθρωπό μου που με κεράτωσε, ακόμα και μία και δύο φορές, μάλιστα το ξεπέρασα και ήταν σαν να μην είχε συμβεί ποτέ μέσα μου»


Είχες κάνει το αντίστοιχο, έχεις απατήσει σύντροφό σου;
«Ναι, το έχω κάνει, έχω απατήσει σύντροφό μου…»


Το έμαθε ή του το είπες;
«Του το είχα πει εγώ, φτάσαμε να χωρίσουμε, αλλά τα ξαναφτιάξαμε»


Σε συγχώρησε;
«Εντάξει... με συγχώρησε... δέχτηκε την ανάγκη μου να το κάνω, διότι υπήρξε λόγος, «ψάχτηκε». Πρέπει να καταργήσουμε το φόβο, γιατί αυτός μας ελέγχει. Αν πιστέψουμε και τηρήσουμε τα λόγια του Χριστού, να ζήσουμε μέσα από την ηρεμία, τη γαλήνη, που ήρθε και δεν είχε τίποτα, συγχωρούσε, αγαπούσε και είπε: «Όποιος θέλει έρχεται πίσω μου», κατάργησε το φόβο δίνοντας μας την Ανάσταση, που είναι συμβολικό, κατάργησε το φόβο του θανάτου, απλά εμείς δεν τα έχουμε καταλάβει. Αν τα κάνουμε πράξη αυτά, θα έχουμε γαλήνη στην ψυχή μας και όχι κορονοϊό, όχι πανούκλα, τίποτα δεν θα φοβόμαστε, γιατί στο επόμενο λεπτό μπορεί να μη ζούμε, άρα θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει ο Νυμφίος. Μη ζείτε με το «θα», μία προσευχή μας έδωσε και είπε αυτή να τηρούμε, το «Πάτερ ημών», αυτή είναι η αρχή και το τέλος της ζωής. Ο πόνος έχει και καλά στοιχεία, δείχνει πόσο δυνατός μπορείς να είσαι. Εμένα με ρωτάνε γιατί μετακομίζω συνέχεια...»


Γιατί το κάνεις;
«Γιατί θέλω να αλλάζω, μου αρέσει, έχω αλλάξει πάρα πολλά σπίτια και πόσα έχω ν' αλλάξω, αν θέλει πρώτα ο θεός. Ορκίζομαι, μιλάω πολύ σοβαρά», εξομολογείται η ίδια στο Λοιπόν.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved