Γυναίκα χωρίς όνομα: «Λιώσαμε» με το βίντεο πρωταγωνιστή της σειράς με τη γυναίκα και την κόρη του!
Showbiz

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Λιώσαμε» με το βίντεο πρωταγωνιστή της σειράς με τη γυναίκα και την κόρη του!

Τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και εδώ και περίπου τρεις μήνες έχει γίνει μπαμπάς.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή του, αφού εκείνος και η αγαπημένη του Βίβιαν Δράκου έχουν υποδεχτεί την κορούλα τους και πλέον όλα έχουν άλλο χρώμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μάλιστα, είχε προγραμματίσει να κάνει θρησκευτικό γάμο και βάπτιση μαζί, ωστόσο οι εξελίξεις με τον κορονοϊό τον πρόλαβαν κι έτσι ανέβαλαν τα σχέδιά τους προς το παρόν. Ο πολιτικός τους γάμος από την άλλη έχει γίνει στο Δημαρχείο Γλυφάδας.

Με ένα βίντεο, λοιπόν, ο Θανάσης Πατριαρχέας μας έδειξε πώς περνά με τις γυναίκες της ζωής του και η εικόνα μας ταξίδεψε. Η Βίβιαν Δράκου κρατούσε τη μικρή τους στην αγκαλιά της και ο μπαμπάς τις μαγνητοσκοπούσε να περπατούν στην ακροθαλασσιά. Το μέρος το οποίο βρίσκονται είναι μαγευτικό και αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το τροχόσπιτο που είδαμε στο background.

Ένα περιβάλλον που μας θύμισε την ταινία «The Beach» αν την έχεις δει! Το ζευγάρι περνά όμορφα με την κορούλα του, ηρεμούν και γαληνεύουν στη φύση και ζουν ωραίες στιγμές παρά το τοπίο του Covid-19.

Δες το παρακάτω βίντεο…

https://www.instagram.com/p/B_xDq26ltpA
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved