Αυτό κι αν είναι reunion! Δείτε πώς είναι σήμερα Τσιντικίδου - Σερέτη - Παπαδάκη (Photos)
Showbiz

Αυτό κι αν είναι reunion! Δείτε πώς είναι σήμερα Τσιντικίδου - Σερέτη - Παπαδάκη (Photos)

Αυτό το reunion σίγουρα δεν το περιμέναμε όμως οι θαυμαστές τους σίγουρα χάρηκαν πολύ.

Με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΑΝΤ1, θα γυριστούν 4 επεισόδια «Still Standing– Special Edition» μέσα στον Μάιο, όπου η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδέχεται καλεσμένους που έχουν γράψει ιστορία με τον σταθμό του Αμαρουσίου.
Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που ήταν ή είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 θα διαγωνιστούν στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι για καλό σκοπό και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν στη «Μέριμνα» που βοηθά παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρή ασθένεια.


Μία από αυτούς είναι η Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Facebook με τις ηθοποιούς Λουκία Παπαδάκη και Νίκη Σερέτη.
«Απρόσμενο reunion με αγαπημένα κορίτσια! Thank you Αntenna», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Να θυμίσουμε πως από τις 5 Νοεμβρίου 1992 μέχρι την άνοιξη του 1993, παρουσίασε μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στον ANT1 το χιουμοριστικό πρόγραμμα Candit Camera, με την υπογραφή του Νίκου Μαστοράκη.

Η Λουκία Παπαδάκη, ήταν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του ΑΝΤ1 καθώς βρισκόταν καθημερινά στη συχνότητα του σταθμού και μάλιστα σε πρόγραμμα που σημείωνε υψηλές τηλεθέαση, την «Λάμψη».

Η ηθοποιός Νίκη Σερέτη με τη σειρά της έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ» με τον Γιάννη Μπέζο και στον «Μαύρο Ωκεανό» μαζί με την Θεοφανία Παπαθωμά και Νίκο Ψαρρά.

Δείτε πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved