Άντα Λιβιτσάνου: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο μαζί με τον σύζυγό της! Πώς είναι σήμερα η «Λόλα»;
Showbiz

Άντα Λιβιτσάνου: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο μαζί με τον σύζυγό της! Πώς είναι σήμερα η «Λόλα»;

Η Άντα Λιβιτσάνου κοινοποίησε μια εικόνα στο πλευρό του συζύγου της Στάθη Σπηλιωτόπουλου.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2015, ωστόσο είναι από τα ζευγάρια της showbiz που δεν επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα με την προσωπική τους ζωής κι έτσι σπανίως μοιράζονται στιγμιότυπα στα social media.

Τόσο η ηθοποιός η οποία είχε υποδυθεί στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά τη Λόλα με μεγάλη επιτυχία και ο άντρας της ζωής της είναι άνθρωποι του σπιτιού και απολαμβάνουν να τρώνε μαζί, να συζητούν ενώ η καθημερινότητά τους είναι ήρεμη και χαλαρή!

Η ηθοποιός, λοιπόν, αυτή τη φορά κοινοποίησε μια όμορφη φωτογραφία τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και με φόντο τη φύση. Μια εικόνα που μας άρεσε πολύ, αφού τα πρόσωπά τους έδειχναν γαλήνια: «Χρησιμοποίησε το χαμόγελό σου για να αλλάξεις τον κόσμο, αλλά μην αφήσεις τον κόσμο να αλλάξει το χαμόγελό σου», έγραψε η Άντα Λιβιτσάνου στην εικόνα της.

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός από τότε που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με έναν τελείως διαφορετικό χώρο και συγκεκριμένα με τη δημιουργική ζαχαροπλαστική, δημιουργώντας υπέροχες και πολύ εντυπωσιακές τούρτες δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τη δημοσιότητα, όπως βέβαια το ίδιο κάνει και ο σύζυγός της.

Δείτε τους, λοιπόν, παρακάτω, όπως και το hair look του Στάθη Σπηλιωτόπουλου…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved