Ώρες αγωνίας για τη Ζέτα Δούκα! Η μητέρα της υποβλήθηκε σε πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση!
Showbiz

Ώρες αγωνίας για τη Ζέτα Δούκα! Η μητέρα της υποβλήθηκε σε πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση!

Ούτε λεπτό δεν έφυγε από το πλευρό της μητέρας της η Ζέτα Δούκα από την ημέρα που εκείνη εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή επέμβαση στην καρδιά. 

Η αγαπημένη ηθοποιός την οποία φέτος απολαύσαμε, για λίγο, στο "Καφέ της Χαράς" πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές καθώς η πολυαγαπημένη της μητέρα αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με τις βαλβίδες της καρδιάς της. Έπρεπε λοιπόν να χειρουργηθεί άμεσα και φυσικά, η όλη κατάσταση κρινόταν ιδιαιτέρως σοβαρή.

Η Ζέτα Δόυκα δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό της και μάλιστα, λόγω της πανδημίας, δεν μπορούσε να έχει κανέναν δικό της άνθρωπο κοντά της να της δώσει δύναμη και κουράγιο.

Το χειρουργείο έγινε, όλα πήγαν κατ' ευχήν και η Ζέτα Δούκα, ευγνώμων για τους ανθρώπους που φρόντισαν τη μητέρα της αλλά στήριξαν και την ίδια ψυχολογικά σε όλες τις αγωνίες που είχε, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της και να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Το μήνυμά της είναι πραγματικά συγκινητικό και συνοδεύεται από την κοινή φωτογραφία της με τη μητέρα της:

«ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ
Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο!
Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή...

Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται, αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω, και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν!

Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων (πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση!!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο, που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλοσύνη και καθαρότητα!

Έπειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους, τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελά τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε...

Επίσης, την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου, Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα, την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου, την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες.

Τέλος, θέλω να εκφράσω την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη, που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με...πατρική αγάπη, σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα! ❤️❤️❤️».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved