Λιβιτσάνου-Σπηλιωτόπουλος: Σπάνιες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους
Showbiz

Λιβιτσάνου-Σπηλιωτόπουλος: Σπάνιες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους

Μπορεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περνά μέσα στο ζαχαροπλαστείο της, ωστόσο το σπίτι της είναι το ίδιο «μυρωδάτο» και «γλυκό».

Η Άντα Λιβιτσάνου αν και φαν των social media, δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από το σπίτι της, παρά μόνο από τις υπέροχες γλυκές δημιουργίες της.

Ωστόσο έχουμε δει κάποιες μέσα από τις οποίες εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως το σπιτικό που στεγάζει την οικογενειακή της ευτυχία με τον άντρα της, Στάθη Σπηλιωτόπουλο είναι όμορφο, ήρεμο και με γωνιές που εκείνη απολαμβάνει τις στιγμές της όταν θέλει να απολαύσει σπιτική γαλήνη και ηρεμία.

Η Άντα Λιβιτσάνου μετά την τελευταία εμφάνισή της στα «Κλεμμένα όνειρα», άφησε την τηλεόραση και σήμερα είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος με δικό της ζαχαροπλαστείο, με ονειρικά γλυκά που φτιάχνει η ίδια!

Την κουζίνα του σπιτιού της δεν την έχουμε δει αλλά σίγουρα θα είναι γεμάτη αξεσουάρ… ζαχαροπλαστικής!

Οι περισσότερες φωτό από το σπίτι της είναι εκείνες που την βλέπουμε αγκαλιά με τις γάτες της.

«Για μένα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε μέρα τάιζα ή μάζευα αδέσποτα. Το τι γατιά, σκυλιά, χελώνες, πουλιά έχω πάει στη μητέρα μου, ούτε που θυμάμαι. Εύχομαι όλοι να νιώσετε τη μαγεία της επικοινωνίας με ένα τετράποδο», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δες τις γωνιές στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved