H Ρούλα Κορομηλά φοράει μάσκα και μέσα στο σπίτι όταν έχει επισκέψεις! (photos)
Showbiz

H Ρούλα Κορομηλά φοράει μάσκα και μέσα στο σπίτι όταν έχει επισκέψεις! (photos)

Με... ευλάβεια ακολουθεί τα μέτρα των ειδικών για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού η Ρούλα Κορομηλά παρά την άρση των περιορισμών για την ελεύθερη κυκλοφορία μας. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια "μένει ασφαλής" ακόμα και μέσα στο σπίτι της προσπαθώντας να τηρεί τις αποστάσεις και να προστατεύει τον εαυτό της αλλά και τους άλλους.

Χαρακτηριστική είναι μία ανάρτηση με φωτογραφία που έκανε σήμερα και στην οποία απεικονίζεται να φοράει μάσκα ενώ ποζάρει με έναν καλό της φίλο που την επισκέφτηκε στο σπίτι.

"Ευτυχώς που χρόνια τώρα υπάρχει ένας ποιητής στη ζωή μου! Ο Γιάννης Δόξας αγαπημένος και πιστός μου φίλος ήρθε με αγάπη να με δει, και όπως πάντα πρέπει σε αυτές τις νέες μας συνευρέσεις, να κρατάμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Είμαστε σε απόσταση αλλά οι καρδιές μας δίπλα, δίπλα" έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια ποζάροντας με το νέο μας... αξεσουάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρούλα Κορομηλά κράτησε την καραντίνα στο σπίτι το προηγούμενο διάστημα και από το δικό της μετερίζι φρόντισε για τη δημόσια υγεία, όπως και όλοι μας.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια ποζάροντας με τον καλό της φίλο στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved