Τα κομμωτήρια άνοιξαν αλλά ο Αποστόλης Τότσικας κράτησε το λουκ της καραντίνας και μας αρέσει πολύ!
Showbiz

Τα κομμωτήρια άνοιξαν αλλά ο Αποστόλης Τότσικας κράτησε το λουκ της καραντίνας και μας αρέσει πολύ!

Τι και αν γίνεται το αδιαχώρητο σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής; Ο Αποστόλης Τότσικας επιμένει στο λουκ της καραντίνας!

Ο ηθοποιός, ο οποίος πέρασε υπέροχα την περίοδο της καραντίνας με τα δίδυμα παιδιά του και τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, ούτε για μία στιγμή δεν βαρυγκώμησε και έκανε ό,τι ήταν αναγκαίο για να βάλει και εκείνος το λιθαράκι του στον αγώνα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Αποστόλης Τότσικας, λοιπόν, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μακριά μαλλιά και ξαφνικά έκανε τη μεγάλη αλλαγή και τα έκοψε κοντά, φαίνεται πως έχει συνηθίσει το... λουκ καραντίνας με μακριά μαλλιά και μούσια και παρά το γεγονός ότι τα κομμωτήρια είναι πλέον ανοιχτά, εκείνος... επιμένει!

https://www.instagram.com/p/B-4xAdoJ0zW

Μάλιστα η σύζυγός του, η γνωστή φωτογράφος τον απαθανάτισε σε μία υπέροχη ασπρόμαυρη πόζα στην οποία δίνεται έμφαση -θέλοντας και μη- στην αρρενωπότητά του και τη γοητεία του.

Κάτι που σημαίνει ότι το λουκ... καραντίνας δεν στερεί τίποτα από τα δύο παραπάνω στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης του ηθοποιού τον οποίο... στηρίζουμε στην απόφασή του να παραμείνει έτσι!

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved