Νίκος Χατζηνικολάου: Η κόρη του, Εύα μεγάλωσε και είναι μία κούκλα! Δες την!
Showbiz

Νίκος Χατζηνικολάου: Η κόρη του, Εύα μεγάλωσε και είναι μία κούκλα! Δες την!

Έχεις δει τελευταία την κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου, Εύα; Έχει μεγαλώσει και είναι μία κούκλα!

Η επτάχρονη Εύα Χατζηνικολάου μοιάζει πολύ στη μητέρα της, Κρίστη τόσο στα φυσικά χαρακτηριστικά όσο και στο στυλ.

Η μικρή Εύα, που πηγαίνει στη δευτέρα δημοτικού, έχει πάρει στην κυριολεξία το μυαλό του μπαμπά της και όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, η μικρή ήρθε στη ζωή του για να τον ξεμυαλίσει.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο πριν γεννήσει η Κρίστη την Εύα είχε πει σε συνέντευξή του: «Ενώ ο γιατρός της Κρίστη της είχε πει ότι η πιθανότητα να κάνουμε κορίτσι είναι μονοψήφια, στην εξέταση που κάναμε μας είπαν ότι η πιθανότητα είναι 60%. Ήδη είπα στην Κρίστη να μαζέψει τα πράγματά της από το υπνοδωμάτιο γιατί έρχεται η άλλη».

Αργότερα, η κόρη του τον ξετρέλανε ακόμα περισσότερο όπως παραδεχόταν στην εκπομπή «Βράδυ» πριν από λίγα χρόνια με τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό που έδειχνε... «Οι γιοι μου ξέρεις τι λένε; Ο μπαμπάς φοβάται μόνο ένα πρόσωπο στον κόσμο, την Εύα» έλεγε γελώντας ο δημοσιογράφος για την Εύα του.

Ο anchorman λοιπόν του ANT1, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει καθημερινά, φροντίζει πάντα να βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνει στην οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφήσει την μικρή του πριγκίπισσα και έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Δες την κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστης Τσολακάκη πόσο έχει μεγαλώσει στις παρακάτω φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved