Ηλιάκη: Η φωτογραφία που έφερε αντιδράσεις!Τα σχόλια που έσταξαν «χολή» και η πληρωμένη απάντηση
Showbiz

Ηλιάκη: Η φωτογραφία που έφερε αντιδράσεις!Τα σχόλια που έσταξαν «χολή» και η πληρωμένη απάντηση

Μια φωτογραφία από το περσινό καλοκαίρι είπε να ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη και έφερε τον πανικό αλλά δεν το άφησε να πέσει «κάτω».

Η Μαρία Ηλιάκη το βράδυ της Τρίτης (5-05) πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές που απολάμβανε το περασμένο καλοκαίρι στην Κρήτη που ήταν με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Σε αυτή είδαμε την Μαρία να ποζάρει φυσική χωρίς κανένα είδος φίλτρου με την ίδια να δείχνει να πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«I close my eyes and I can see a better day». Κι επειδή στο Instagram υπάρχουν και followers που μόνο «χολή» έχουν να στάξουν έλαβε κάποια μηνύματα τα οποία μόνο κολακευτικά δεν ήταν.

Ένας από τους followers της, της έγραψε: «Καλά κάνεις και τα κλείνεις γιατί από ότι βλέπω όσο περνάνε τα χρόνια… πάει και η ομορφιά… μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά», με την Μαρία να του απαντά: «Αχ είσαι λίγο βλάκας εσύ μωρέ…».

Τα αρνητικά σχόλια όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ένα ακόμη μήνυμα το οποίο ούτε λίγο ή ούτε πολύ έλεγε πως αυτή η φωτογραφία έχει φίλτρα, την έκανε έξαλλη, και με το δίκιο της αφού όντως σε αυτή τη φωτό δείχνει απολύτως φυσική.

«Ε ρε άμα βγουν τα φίλτρα», της έγραψε η followers με εκείνη να απαντά για μια ακόμη φορά στο διάλογο που έστησαν από κάτω.

Τι απάντησε;

Δες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved