Συγκλονίζει ο Γιώργος Σατσίδης:«Ο κόσμος στην Αμερική ένιωσε σοκ και δέος, όπως την 11η Σεπτεμβρίου»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Γιώργος Σατσίδης:«Ο κόσμος στην Αμερική ένιωσε σοκ και δέος, όπως την 11η Σεπτεμβρίου»

Συγκλονίζει με τις αφηγήσεις τον για όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ λόγω του κορονοϊού ο Έλληνας παρουσιαστής, Γιώργος Σατσίδης, που ζει στο Λος Άντζελες.

Εδώ και αρκετά χρόνια κάνει συνεντεύξεις με τις πιο μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμιας showbiz. Έχει φιλοξενήσει όλα τα ονόματα που θα ονειρευόταν κανείς απλώς να δει από κοντά, όπως την Ντέμι Μουρ, τον Μάθιου ΜακΚόναχι και άλλα πολλά, ενώ η παρουσία του στο κόκκινο χαλί δίνει ελληνικό άρωμα στα Όσκαρ.

Ο Γιώργος Σατσίδης ζει στο Λος Αντζελες και το όνομά του είναι πολύ γνωστό στην Αμερική, ενώ τον έχουν φιλοξενήσει αρκετές φορές τα ΜΜΕ. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή «Buzz» στην Cosmote TV, όπου φιλοξενεί τους σταρ, ενώ συνεργάζεται και με την εκπομπή «Happy Day».

Ο ίδιος βιώνει δύσκολες στιγμές μακριά από την Ελλάδα την περίοδο της πανδημίας, ενώ δηλώνει σοκαρισμένος με όσα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά στην Αμερική, όπου ζει τώρα.

«Άλλαξε η ζωή όλων μέσα σε ένα 24ωρο! Παρακολουθούσα με μανία τις εξελίξεις σε Κίνα και Ιταλία, οπότε δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Περίμενα ότι ο κίνδυνος εξάπλωσης του ίου θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, και κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς παρατηρούσα ότι αργούσαν να πάρουν μέτρα. Στην περίπτωση αυτής της θανάσιμης ασθένειας, είδαμε ότι οι υπερβολικές αντιδράσεις προφύλαξης πραγματικά σώζουν ζωές, όπως αντέδρασαν φυσικά η Ελλάδα, το Ισραήλ και άλλες μικρότερες χώρες, αντίθετα με τις υπερδυνάμεις, όπως η Βρετανία ή η Γαλλία, που άργησαν πολύ.

Η Καλιφόρνια μπήκε σε καραντίνα ταυτόχρονα με την Ελλάδα και έκλεισαν τα πάντα ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες. Ο κόσμος αμέσως ακολούθησε τις οδηγίες, τηρώντας ασφαλείς αποστάσεις, φορώντας γάντια και μάσκες και ελαχιστοποιώντας τις συναναστροφές. Η πόλη αυτή ήταν πάντα ήσυχη. Τώρα, απλά μετά τις 8 το βράδυ είναι “νεκροταφείο”», εξηγεί στο «Secret» και τονίζει πως ο κόσμος συμμορφώνεται σχετικά εύκολα στα νέα δεδομένα.

«Ο κόσμος προσαρμόστηκε επειδή τρομοκρατήθηκε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο η δραματική κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Υόρκη. Οι εικόνες με τους ομαδικούς τάφους στην αμερικανική μεγαλούπολη πραγματικά συγκλόνισαν την κοινή γνώμη. Η Νέα Υόρκη μπορεί να είναι μακριά από το Λος Αντζελες, αλλά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αμερικής και ο κόσμος ένιωσε κυριολεκτικά σοκ και δέος, όπως ακριβώς την 11η Σεπτεμβρίου», δηλώνει, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη του φοβία.

«Φοβόμουν ότι η χώρα δεν θα επιστρέψει ποτέ στην κανονικότητα. Φοβήθηκα πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά. Ευτυχώς, διαψεύστηκαν αυτά τα απαισιόδοξα σενάρια και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν κάπως καλύτερα», λέει μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved