Φιλιππίδης: Όλες οι φωτογραφίες με τον γιο του στο Instagram γίνονται viral! Εσύ ξέρεις το λόγο;
Showbiz

Φιλιππίδης: Όλες οι φωτογραφίες με τον γιο του στο Instagram γίνονται viral! Εσύ ξέρεις το λόγο;

Δεν είναι πολλές οι φωτογραφίες που ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μοιραστεί με τον γιο του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο ηθοποιός δεν θέλει να εκθέτει δημόσια τις προσωπικές του στιγμές.

Όμως κάθε φορά για έναν λόγο που κι εσύ ξέρεις, αλλά σίγουρα δεν σου έχει περάσει από μυαλό, που ανεβάζει φωτογραφίες μαζί του, γίνονται viral!

Είτε ο μοιράζεται φωτογραφίες του παρελθόντος είτε πιο καινούργιες.

Δεν είναι απλά ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τεράστια αδυναμία στο μοναχοπαίδι του, Δημήτρη, ούτε το γεγονός ότι ο γιος του είναι «φτυστός» εκείνος αλλά κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί μας έρχεται στο μυαλό η αμίμητη ατάκα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «παιδί μου, παιδί μου».

Και ποιος δεν την έχει αντιγράψει; Και ποιος δεν την έχει πει στο παιδί του; Και ποιος λοιπόν δεν την έχει ξεστομίσει αυθόρμητα κάθε φορά που τον βλέπει σε κοινή φωτογραφία με το παιδί του;

Όλοι μας χωρίς καμία αμφιβολία.

Όπως έχει αποκαλύψει ο αγαπημένος ηθοποιός για τον γιο του, κάνει μαζί του μεταφράσεις σε έργα ενώ σπουδάζει και εκείνος υποκριτική. Τον στηρίζει απεριόριστα και θέλει όσο τίποτα να συνεργαστεί μαζί του.

«Θέλω σαν τρελός, γιατί είναι πάρα πολύ ταλαντούχο παιδί. Αλλά θα δοκιμαστεί αλλού, θα πειραματιστεί και όταν έρθει η ώρα ίσως παίξουμε και μαζί». Όσο για το αν το επίθετο έχει συμβάλει;

«Πρέπει να το... πληρώσει επειδή είναι γιος μου; Δεν είναι δικό του... σφάλμα! Ο κάθε άνθρωπος τραβάει τον δικό του δρόμο χωρίς να βαραίνει από όλο αυτό. Δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη, το λέω γενικότερα», έχει πει ο ηθοποιός.

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες που έχει ποστάρει ο ηθοποιός με τον γιο του και ναι, πες κι εσύ… «παιδί μου… παιδί μου…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved