H πιο τρυφερή φωτογραφία! Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει στο αγέννητο μωρό του! (photos)
Showbiz

H πιο τρυφερή φωτογραφία! Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει στο αγέννητο μωρό του! (photos)

Μπορεί ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα να μην είναι ένα συμβατικό ζευγάρι, όμως σε ό,τι αφορά το μωρό που περιμένουν, αντιδρούν όπως κάθε μέλλων γονιός! 

Και σήμερα, η μέλλουσα μαμά ανέβασε μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχουμε δει τελευταία!

Ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου μωρού τους από τώρα που ακόμα είναι αγέννητο, του μιλάει, βάζοντας το πρόσωπό του κοντά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας του για να τον ακούει.

Και φυσικά, η όμορφη χορεύτρια δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή με μία πραγματικά πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι στην 32η εβδομάδα κύησης, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπου πέντε με επτά εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Κάτι που φυσικά ήθελαν πολύ τόσο εκείνη όσο και ο ηθοποιός σύζυγός της ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά με ενθουσιασμό και πραγματικά ευτυχισμένος γι' αυτή την όμορφη εξέλιξη στην προσωπική του ζωή. Το ίδιο και η Γεωργία Αβασκαντήρα η οποία είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξή της:

«Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι πολύ γλυκός και με φροντίζει. Θέλουμε όταν γεννήσω να το ζήσουμε αυτό οι τρεις μας».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, όπως αποκάλυψε πριν από περίπου δύο μήνες η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα.

Δείτε παρακάτω τη τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε μπαμπά και γιου η Γεωργία Αβασκαντήρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved