Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ποζάρει με την έγκυο σύντροφό του και της κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση!
Showbiz

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ποζάρει με την έγκυο σύντροφό του και της κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει κάθε λόγο να χαμογελά αφού σε περίπου ένα μήνα θα κρατά το πρώτο του παιδί στην αγκαλιά. 

Ο Έλληνας ηθοποιός ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και κυνηγά το όνειρό του εκεί, σε λίγο καιρό θα δει τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά αφού η σύντροφός του Sarah Conner είναι οκτώ μηνών και θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Μέχρι τότε, στέκεται στο πλευρό της και ανυπομονεί όπως και εκείνη για να πάνε όλα καλά και να αποκτήσουν επιτέλους την οικογένεια που ονειρεύονταν.

Σήμερα, ο Έλληνας ηθοποιός ανέβασε μία πολύ τρυφερή τους φωτογραφία στην οποία είναι εμφανής η προχωρημένη εγκυμοσύνη της συντρόφου του και έγραψε τα πιο γλυκά λόγια για εκείνη, κάνοντάς της ουσιαστικά δημόσια ερωτική εξομολόγηση:

"Φτάνουμε πολύ κοντά στην ημερομηνία της γέννας και είμαι... ενθουσιασμένος! Κοιτώντας και τους δυο μας, πώς νομίζετε ότι θα μοιάζει το παιδί μας; Σ' ευχαριστώ μωρό μου γι' αυτό το δώρο ζωής που μου κάνεις. Σ' αγαπώ" έγραψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος κάτω από τη φωτογραφία, κερδίζοντας εκατοντάδες ευχές και τρυφερά μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους για τη στιγμή που θα αντικρίσει για πρώτη φορά το παιδί τους.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved