Άννα Κορακάκη: Δείτε την με τον αδερφό της και τη δασκάλα-μαμά της σε μια σπάνια παιδική φωτογραφία
Showbiz

Άννα Κορακάκη: Δείτε την με τον αδερφό της και τη δασκάλα-μαμά της σε μια σπάνια παιδική φωτογραφία

Η Άννα Κορακάκη έκανε ένα συγκινητικό throwback.

H χρυσή ολυμπιονίκης ξεφύλλισε τα παιδικά της άλμπουμ και έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία, η οποία την έκανε να νοσταλγήσει και να ονειρευτεί για το μέλλον.

Μάλιστα, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, εκφράζοντας τα συναισθήματά της και τα λόγια της συγκίνησαν.

«Ξεφυλλίζοντας πριν από λίγες μέρες τα άλμπουμ της ζωής μας, που η μητέρα μου τόσα χρόνια επιμελείται (ναι, και αυτά!) με περίσσεια αγάπη, σχολαστικότητα και μεράκι, ξεχώρισα αυτή τη φωτογραφία από τον παιδικό σταθμό. Εδώ δικρίνεις τον αδερφό μου, τον Τουίτι στο κεφάλι του, εμένα, τη δασκάλα μας(η μητέρα μας) και άλλα οκτώ επίσης “παιδιά της”.», έγραψε για αρχή.


Και συνέχισε: «Ο λόγος που την ξεχώρισα είναι γιατί η πρώτη και αβίαστη αίσθηση που μου προκάλεσε -πριν και χωρίς καν να σκεφτώ το παραμικρό- ήταν ένα είδος «ταραχής» βλέποντας τόσα παιδάκια τόσο κοντά μεταξύ τους, τόσο που σχεδόν το μυαλό μου τους «φώναζε»: «απομακρυνθείτε»! Η εναλλαγή των συναισθημάτων ήταν πρωτόγνωρη...Στο δευτερόλεπτο ένιωσα τρόμο που αισθάνθηκα έτσι, μια μικρή πικρία και απογοήτευση για αυτό, καθώς και για το πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί ο άνθρωπος να βγάλει από μέσα του εικόνες τόσο όμορφες, φυσιολογικές και κατά τ’ άλλα δεδομένες... Στο τέλος όμως, με άφθονη λαχτάρα και μεγάλη ελπίδα, ευχήθηκα όλο αυτό να τελειώσει και να έρθει πολύ γρήγορα η μέρα που θα ζούμε και θα βλέπουμε ξανά τέτοιες στιγμές».

Δείτε την ανάρτησή της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved