Γιορτή της μητέρας: Ελένη Μενεγάκη:Μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων! Οι φωτό των παιδιών της που λατρέψαμε
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Ελένη Μενεγάκη:Μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων! Οι φωτό των παιδιών της που λατρέψαμε

Γιορτή της μητέρας: Όσα και να γράψουμε για αυτή τη γυναίκα θα είναι λίγα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πως είναι μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων, όχι ότι πρέπει να αποδείξει κάτι αλλά όταν ο ρόλος της στα τόσα χρόνια που μετρά στην τηλεόραση γίνεται ρόλος – πρότυπο τότε ναι, αξίζει να μιλήσει κανείς για τη γυναίκα, μάνα, σύντροφο και επαγγελματία Ελένη Μενεγάκη.

Ο ρόλος της ως παρουσιάστρια έχει περάσει τις «εξετάσεις» αφού χρόνια τώρα ακολουθεί μια ανοδική πορεία που έχει κατακτήσει με κόπο, ώρες ατελείωτης εργασίας και προετοιμασίας αλλά και δύσκολων στιγμών αφού δεν είναι πάντα όλα ρόδινα. Ως μαμά τώρα, δεν είναι από εκείνες που αφήνουν περιθώρια σχολιασμού, αφού αρκεί κανείς να δεις φωτογραφίες με τα παιδιά της για να διαπιστώσει πως το όνειρο της «καλής και επιτυχημένης» μαμάς έχει πραγματοποιηθεί.

Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια βρίσκεται στην επικαιρότητα δεν έχει αφήσει κανέναν να εισχωρήσει στα προσωπικά της ύδατα. Γνωρίζει ακριβώς το πώς και το τι θα αφήσει να βγει προς τα έξω χωρίς να εκθέσει προσωπικές της στιγμές.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια μάλιστα δεν άφηνε καν να φανούν τα πρόσωπα των παιδιών της. Όταν πια στα 46 της χρόνια ήρθε στη ζωή η Μαρίνα, καρπός του έρωτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο, τότε σαν να χαλάρωσε λίγο και θέλησε να εμπιστευτεί τις πιο δικές της στιγμές με τον κόσμο που χρόνια τη στηρίζει.

Και πάλι λάθος δεν έκανε, αφού μέσα από αυτές τις στιγμές πάντα περνούσε μηνύματα που ήθελε να μοιραστεί. Είναι μια από τις μαμάδες, που σήμερα ανήμερα της γιορτή της μητέρας θα πάρει τέσσερις σφιχτές αγκαλιές και τέσσερα τρυφερά φιλιά από τις κόρες και τον γιο της, κοινώς από τη ζωή της ολάκερη!

Γιατί αυτή είναι η ζωή της Ελένης, η οικογενειακή εστία που διαφυλάσσει με αγάπη, όμορφες στιγμές και σεβασμό!

Χρόνια της πολλά λοιπόν….

Δες στη gallery φωτογραφίες που η ίδια έχει μοιραστεί ως περήφανη και ευτυχισμένη μαμά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved