Γιώργος Λιβάνης: Backstage φωτογραφίες από το νέο του videoclip - Η διασκευή που θα γίνει hit (vid)
Showbiz

Γιώργος Λιβάνης: Backstage φωτογραφίες από το νέο του videoclip - Η διασκευή που θα γίνει hit (vid)

Ο Γιώργος Λιβάνης, ένα από τα πιο ταλαντούχα και ανερχόμενα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας και μας συστήνει ξανά το «Που Και Που», 14 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία.

Ο τραγουδιστής κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με το video clip που το συνοδεύει!

Το τραγούδι, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του Γιώργου Λιβάνη, το οποίο εντάσσει συχνά στις επιτυχημένες live εμφανίσεις του και μας το παρουσιάζει με «φρέσκο» ήχο, σύγχρονη ενορχηστρωτική άποψη και την εξαιρετική χροιά του.

Για την οπτικοποίηση, ο Γιώργος Λιβάνης ακολούθησε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Τα γυρίσματα έγιναν σε γνωστό στέκι στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας, την πιο ρομαντική ώρα της ημέρας, το ηλιοβασίλεμα.

Στο ειδυλλιακό σκηνικό, ένα ζευγάρι χορευτών μας μεταφέρει τα συναισθήματα του «Που Και Που», σε ένα ρομαντικό music video, που μαγνητίζει τα βλέμματα και μπήκε αμέσως στις μουσικές τάσεις του YouTube και ξεπέρασε τα 100.000 views.

Παράλληλα, το «Που Και Που», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και ο Γιώργος Λιβάνης μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά, μέσα από το δικό του μουσικό πρίσμα.

Κάθε Σάββατο απολαμβάνουμε τον Γιώργο Λιβάνη στο «Just The 2 Of Us», στην τηλεόραση του Open, όπου, μαζί με την Χριστίνα Βραχάλη, δίνουν την δική τους νότα στο μουσικό παιχνίδι.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved