Εύα Τσάχρα: Ποζάρει με τον κούκλο σύζυγό της και την νεογέννητη κόρη της – Το συγκινητικό της μήνυμα
Showbiz

Εύα Τσάχρα: Ποζάρει με τον κούκλο σύζυγό της και την νεογέννητη κόρη της – Το συγκινητικό της μήνυμα

Μια πολύ γλυκιά selfie μοιράστηκε η τραγουδίστρια Εύα Τσάχρα.

Από τα τέλη Μαρτίου εκείνη κι ο σύζυγός της Άλεξ Μπούντρο κρατούν την μικρούλα τους στην αγκαλιά τους και η ζωή τους έχει πάρει ένα πιο ροζ χρώμα.

Οι δυο τους να σας θυμίσουμε ότι παντρεύτηκαν λιτά και όμορφα στα μέσα Ιουλίου, ενώ την ανακοίνωση είχε κάνει η γνωστή τραγουδίστρια αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες στο instagram.

Λίγο μετά, λοιπόν, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και όταν την κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους fans της: «Ήρθες μέσα στο σκοτάδι και τον πόλεμο ,για να φέρεις το Φως και την Ειρήνη. Σ’ ευχαριστούμε που επέλεξες εμάς για γονείς σου μικρή μας Άρτεμις!! Μακάρι να φανούμε αντάξιοι του δώρου σου! Θα βάλω τα δυνατά μου. Σ’ αγαπώ».

Η Εύα Τσάχρα, ωστόσο, έκανε σήμερα μια ανάρτηση, η οποία μας άρεσε πολύ, καθώς πόζαρε με την μικρή Άρτεμις στην αγκαλιά της, ενώ στο πλευρό της είχε τον όμορφο σύζυγό της. Μάλιστα, έγραψε: «ΦΌΝΤΟ * Πανσέληνος των Λουλουδιών! Και εσείς είστε τα λουλούδια μου...».

Η τραγουδίστρια περνάει αναμφισβήτητα την καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς έχει την μικρή της, αλλά και τον σύζυγό της Άλεξ κι έτσι όλα κυλούν όμορφα και με χαρούμενο τόνο.

Δείτε τους παρακάτω, αλλά και κάποιες φωτογραφίες της με την μπέμπα της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved