Δούκισσα Νομικού: Βγήκε στον Μουτσινά και έπλαθε κουλουράκια – Τι της λέει ο γιος της και «λιώνει»;
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Βγήκε στον Μουτσινά και έπλαθε κουλουράκια – Τι της λέει ο γιος της και «λιώνει»;

H Δούκισσα Νομικού συνδέθηκε μέσω skype με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και συνομίλησε με τον Νίκο Μουτσινά, ενώ επέλεξε να συνδεθεί από την κουζίνα του σπιτιού της.

Ωστόσο, η δημοφιλής παρουσιάστρια βγήκε on air και παράλληλα μαγείρευε κουλουράκια, ενώ ο οικοδεσπότης του ΣΚΑΙ έμεινε άφωνος βλέποντάς την έτσι και φυσικά έκανε χιούμορ με τα υλικά που χρησιμοποιεί εκείνη, τρολάροντάς την για τις no sugar δημιουργίες της.

Κατά τη διάρκεια της ομολογουμένως αστείας και πρωτότυπης τηλεοπτικής τους συνάντησης, η Δούκισσα Νομικού περιέγραψε την καθημερινότητά της κατά την καραντίνα, λέγοντας ότι πέρασε καλά με τα παιδιά της, τον άντρα της και τους πέντε σκύλους της.

Ακόμη, δεν δίστασε να πει στον Νίκο Μουτσινά ότι ο γιος της, Σάββας, πλέον μιλάει και όταν της λέει σ’ αγαπώ λιώνει: «Τα παιδιά θέλουν πολύ ενέργεια αλλά και αγάπη. Το βλέπω στον γιο μου, όταν με βλέπει να είμαι καλά του λέω “σ’ αγαπώ”, τώρα που μιλάει κιόλας, μου λέει “κι εγώ σ’ αγαπώ μαμά” και λιώνω».

Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε με την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορονοϊού, λέγοντας ότι σκέφτεται τους γονείς της και τους παππούδες της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μόλις εχθές είδε τους γονείς της!

Τέλος, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο τηλεόραση και ανέφερε: «Θα ήθελα να κάνω κάτι… Συζητήσεις είχαν γίνει και προ κορονοϊού, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ουτοπικά και πρέπει να δούμε τις προϋποθέσεις».

Δείτε το απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved