Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την κατάσταση στην Τέχνη: «Είναι μια πορεία σε αχαρτογράφητα νερά»
Showbiz

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την κατάσταση στην Τέχνη: «Είναι μια πορεία σε αχαρτογράφητα νερά»

Για την επόμενη μέρα του κορονοϊού μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επικοινωνία».

Ο γνωστός ηθοποιός συνδέθηκε μέσω skype και μοιράστηκε τις σκέψεις του για την κατάσταση που θα επικρατήσει στον χώρο της Τέχνης, του Πολιτισμού και όχι μόνο, παρομοιόντας όλους σαν «ζαλισμένα κοτόπουλα».

«Έτσι κι αλλιώς περνάμε μια περίοδο που είμαστε όλοι σαν ζαλισμένα κοτόπουλα από όλο αυτό που συμβαίνει. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και στην Ελλάδα και παγκόσμια. Είναι μια πορεία σε αχαρτογράφητα νερά, δεν υπάρχει προηγούμενο, δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αυτό, δεν ξέρουμε πότε τελειώνει αυτός ο μεγάλος κίνδυνος. Άρα εκ των πραγμάτων ότι μέτρο λαμβάνεται για τη βοήθεια των ανθρώπων του χώρου μου και όλων των ανθρώπων είναι καλό», είπε για αρχή.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τη Μάριον Μιχελιδάκη, ανέφερε ακόμη: «Δεν μπορώ να πω κριτικά επιμέρους σε κάθε κομμάτι, λέω σε γενικές γραμμές πως νομίζω ότι είναι μια καλή προσπάθεια. Μια καλή αρχή. Ας ελπίσουμε πως όλα θα κυλήσουν καλύτερα και ας ελπίσουμε ότι πολύ γρήγορα, όσο πιο γρήγορα γίνεται, δεν θα χρειαζόμαστε μέτρα αλλά θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Αν και αυτό φαντάζει μακρινό σήμερα αλλά η ελπίδα όλων αυτή είναι».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved