Μπουρδούμης-Δροσάκη: Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένουν! (photos)
Showbiz

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένουν! (photos)

Σε περίπου τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη

Το ζευγάρι αναγκάστηκε λόγω κορονοϊού να αναβάλλει τα σχέδια γάμου που έκανε και έτσι, περιμένει με ακόμα μεγαλύτερη λαχτάρα τον ερχομό του μωρού του.

Μέχρι πρότινος, οι δυο τους κρατούσαν το φύλο του μωρού τους μυστικό, όμως ήρθε η στιγμή να μάθουμε αν περιμένουν κοριτσάκι ή αγοράκι!

Οι δύο ηθοποιοί λοιπόν ετοιμάζονται να γεμίσουν τη ζωή τους με... θαλασσί αφού περιμένουν αγοράκι.

Φυσικά, αυτό δεν αλλάζει σε κάτι την ευτυχία του ζευγαριού είτε επρόκειτο για κοριτσάκι είτε για αγοράκι αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει και τους δύο είναι να είναι γερό το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σκόπευαν να παντρευτούν ενώπιον φίλων και συγγενών μέσα στο καλοκαίρι, όμως λόγω κορονοϊού, αναγκάστηκαν να αναβάλλουν αυτήν την τόσο όμορφη στιγμή τους.

Κάτι που τους στενοχώρησε, όμως δεν τους ενοχλεί κιόλας αφού εκείνο που τους ενδιαφέρει τώρα είναι να έρθει η μαγική στιγμή της γνωριμίας τους με τον γιο τους που λαχταρούν να κρατήσουν αγκαλιά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved