Κώστας Σπυρόπουλος: Αυτή κι αν είναι αλλαγή! Κουρεύτηκε κι έγινε άλλος άνθρωπος (Photos)
Showbiz

Κώστας Σπυρόπουλος: Αυτή κι αν είναι αλλαγή! Κουρεύτηκε κι έγινε άλλος άνθρωπος (Photos)

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε υιοθετήσει ένα πιο ροκ στιλ αλλά ήρθε η καραντίνα και είπε να το αλλάξει.

Παραμένει βέβαια ροκ αλλά όχι πια με το μακρύ ξανθό μαλλί του.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος κουρεύτηκε και μόλις είδαμε την τεράστια αλλαγή του μέσα από μια φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Αξίζει βέβαια κανείς να σταθεί, εκτός από την αλλαγή του και στο μήνυμα του.

Ένα μήνυμα απολογισμού μετά από σχεδόν δυο μήνες εγκλεισμού.

«Βγαίνοντας από την καραντίνα...κουρεμένος...άκουγα περί κορωνοιού...πολιτισμού και άλλων...τινών και μου ήρθε στο μυαλό αυτό:Ανήκω σε μια χώρα μικρή. Ένα πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο, που δεν έχει άλλο αγαθό παρά τον αγώνα του λαού, τη θάλασσα, και το φως του ήλιου. Είναι μικρός ο τόπος μας, αλλά η παράδοσή του είναι τεράστια και το πράγμα που τη χαρακτηρίζει είναι ότι μας παραδόθηκε χωρίς διακοπή.

Η ελληνική γλώσσα δεν έπαψε ποτέ της να μιλιέται. Δέχτηκε τις αλλοιώσεις που δέχεται καθετί ζωντανό, αλλά δεν παρουσιάζει κανένα χάσμα. Άλλο χαρακτηριστικό αυτής της παράδοσης είναι η αγάπη της για την ανθρωπιά• κανόνας της είναι η δικαιοσύνη....................................................................σ ‘αυτό τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν' αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται.

Όταν, στο δρόμο της Θήβας, ο Οιδίπους συνάντησε τη Σφίγγα, κι αυτή του έθεσε το αίνιγμά της, η απόκρισή του ήταν: ο άνθρωπος.Τούτη η απλή λέξη χάλασε το τέρας. Έχουμε πολλά τέρατα να καταστρέψουμε. Ας συλλογιστούμε την απόκριση του Οιδίποδα.../Αποσπάσματα από τον λόγο του Γιώργου Σεφέρη,κατά την απονομή,του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας/Στοκχόλμη 10 Δεκεμβρίου 1963/», έγραψε ο ίδιος.

Δες πώς είναι σήμερα αλλά και όλες τις αλλαγές που έχει κάνει στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved