Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Κουτσόπουλο, τον αγαπώ»
Showbiz

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Κουτσόπουλο, τον αγαπώ»

Έλα Χαμογέλα: Αυτές κι αν είναι δηλώσεις δια στόματος πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό είχε πει πως θέλει να τον παντρευτεί.

«Τον κύριο Ιωαννίδη, τον αγαπώ πάρα πολύ αλλά αυτόν που λατρεύω και τον θέλω, θέλω να τον παντρευτώ αν μου δοθεί η ευκαιρία είναι ο σεφ Κουτσόπουλος. Ο δικός μου δεν το ξέρει, θα το μάθει τώρα», είχε πει η ίδια.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις η πρωταγωνίστρια το πρωί του Σαββάτου μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» σχολίασε αυτό που είχε πει και αυτή τη φορά ξεκαθάρισε πως:

«Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον αγαπώ. Έχει μεγάλη διαφορά, υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα σεξουαλικά στη ζωή, υπάρχει και το πνεύμα…», είπε και συνέχισε: «Δεν γνωριζόμαστε. Είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα πει απλώς ότι τον αγαπώ... Μου αρέσει το χιούμορ του, μου αρέσει το πνεύμα του, μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα δύσκολα θέματα. Σε ένα παιχνίδι είναι δύσκολο να κρατήσει τις ισορροπίες. Έχει ευαισθησία και ενσυναίσθηση και για αυτό μου αρέσει», είπε η ηθοποιός.

Φυσικά όλα αυτά με το χιούμορ που τη διακρίνει αφού η ίδια εδώ και χρόνια είναι σε σχέση και μάλιστα ερωτευμένη με τον σύντροφό της.

Δες ποια είναι στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved