Showbiz

Η Κατερίνα Ευαγγελινού συγκλονίζει μιλώντας για τον «εφιάλτη» του κορονοϊού! Νόσησε η οικογένειά της

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (9-05) η Κατερίνα Ευαγγελινού.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μέσα από μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή «Μαζί σου», αποκάλυψε πως μέλη της οικογένειάς της νόσησαν από κορονοϊό.

«Το πρώτο πράγμα που έλεγα από την αρχή σε όλους ήταν αυτό που έλεγα στον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω μέρος αυτής της στατιστικής του κορονοϊού. Γι’ αυτό και λέω σε όλο τον κόσμο ότι πρέπει να προσέχει. Είναι τελείως διαφορετικό να το βλέπεις στα δελτία ειδήσεων και είναι τελείως διαφορετικό να το βιώσεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και να το νιώσεις», είπε και συνέχισε:

«Την Μεγάλη Πέμπτη, ο παππούς μου έπρεπε να κάνει μια καθιερωμένη εξέταση, να επισκεφτεί μια ιδιωτική κλινική και έτσι ξεκίνησαν όλα…», είπε και συνέχισε: ««Την δεύτερη μέρα παρουσίασαν τα συμπτώματα του ιού. Πυρετό. Μετά και ο πατέρας μου και η γιαγιά μου. Από μόνοι τους είπαν ότι πρέπει να κάνουν το τεστ. Πήγαν στο Αττικό και διαγνώστηκαν θετικοί. Από τη στιγμή που οι παππούδες μου μπήκαν στο νοσοκομείο, οι ώρες αρχίζουν και μετρούν διαφορετικά.

Να ξυπνήσεις το πρωί να καλέσεις τον γιατρό, να δεις πως είναι. Μετά από αρκετές μέρες, πήγαν καλύτερα. Είχαν μπει στην ΜΕΘ. Υπήρξαν στιγμές που με το που άνοιγα τα μάτια μου έμπαινα να διαβάσω ειδήσεις. Πολύ μεγάλη αγωνία, ανασφάλεια και φόβος» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Ευαγγελινού μιλώντας για τον εφιάλτη του ιού που έζησε η οικογένειά της.

Δες το βίντεο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved