Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτό με μπικίνι και χωρίς ρετούς δεν είναι σίγουρα αυτή που περίμενες να δεις
Showbiz

Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτό με μπικίνι και χωρίς ρετούς δεν είναι σίγουρα αυτή που περίμενες να δεις

Ναι, το βλέπαμε ότι έχει αδυνατίσει… ναι, την είχαμε δει με κολάν και δεν το πιστεύαμε… ναι, τη βλέπαμε να κάνει συνέχεια γυμναστική και ποδήλατο όσο ήμασταν σε καραντίνα… αλλά αυτή τη φωτογραφία με μπικίνι και χωρίς ρετούς δεν την περιμέναμε τόσο… καλή

Κι όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε αυτό που όλες μας θα επιθυμούσαμε λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα και να μείνουμε μισές!

Αυτό ακριβώς είδαμε και στη φωτογραφία που η ίδια η Κωνσταντίνα ανέβασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο η καραντίνα, λίγο οι πρόβες για το J2US, λίγο το ποδήλατο και οι ασκήσεις στο σπίτι, ήρθε κι έμεινε μισή. Και κυριολεκτούμε… θα τη δεις και δεν το πιστεύεις!

Η Κωνσταντίνα απαθανατίστηκε με μπικίνι να ψαρεύει στα βράχια και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως έχει χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που ενδεχομένως την «ενοχλούσαν».

Και λέμε χωρίς ρετούς και το εννοούμε καθώς θα δεις ότι κάποια κιλάκια στην κοιλίτσα έχον μείνει αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχασε!

Δες την πρώτη της φωτό με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι και θα… «μείνεις»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved