Γιορτή της μητέρας: Η πιο τρυφερή ανάρτηση για τη σημερινή μέρα είναι από τη Βασιλική Ανδρίτσου!
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Η πιο τρυφερή ανάρτηση για τη σημερινή μέρα είναι από τη Βασιλική Ανδρίτσου!

Γιορτή της μητέρας: Σήμερα γιορτάζουν όλες οι μανούλες του κόσμου, όμως εμείς ξεχωρίσαμε την πιο συγκινητική ανάρτηση στο διαδίκτυο και αυτή σίγουρα ανήκει στη Βασιλική Ανδρίτσου

Είναι γνωστό άλλωστε πως η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθούσε αρκετό καιρό να αποκτήσει παιδί, κάτι που αποτελούσε την πιο βαθιά της ανάγκη.

Αποφάσισε να κάνει αρκετά μεγάλη οικογένεια με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη και παρά τις πολλές αποτυχίες, τελικά ήρθε και η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Η Βασιλική Ανδρίτσου απέκτησε παιδί μετά τα 40 και από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την κόρη της, ένιωσε ευλογημένη που είχε καταφέρει να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Από τότε κάθε της μέρα είναι γιορτή αφού είναι πολύ ευτυχισμένη που έχει στην αγκαλιά της τον κοριτσάκι της. Και σήμερα που υμνείται η μητρότητα παγκοσμίως, νιώθει διπλά χαρούμενη. Και φυσικά ανάρτησε την πιο τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση στο instagram μιλώντας για τη μητρότητα που της άλλαξε για πάντα η ζωή. Ανεβάζοντας μία κοινή της φωτογραφία με τη κόρη της, έγραψε στη λεζάντα:

«Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες...♥️♥️ Χρόνια πολλά μαμά».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved