Γιορτή της μητέρας: Οι celebrities λένε «χρόνια πολλά» στις μαμάδες τους και συγκινούν (photos)
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Οι celebrities λένε «χρόνια πολλά» στις μαμάδες τους και συγκινούν (photos)

Γιορτή της μητέρας: Οι celebrities σήμερα γιορτάζουν και συγκινούν με τις αναρτήσεις τους για τις μανούλες τους στις οποίες αφιερώνουν τα πιο τρυφερά τους λόγια. 

Η Χριστίνα Μπόμπα ευχήθηκε στη μανούλα της με τον πιο γλυκό τρόπο: "Κάποιοι λόγω της κατάστασης έχουν να δουν τις μανούλες τους πολύ καιρό! Έτσι κι εγώ... αλλά έρχεται ο καιρός που όλοι θα μπορούμε να ιδωθούμε και να αγκαλιαστούμε! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες τους κόσμου! Χρόνια πολλά και στη δίκη μου!"

H Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της και με ένα από τα παιδιά της και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Χρόνια πολλά μαμά! Με ησυχάζει τόσο πολύ που μπορώ ακόμα να αισθάνομαι την ηρεμία και τη δύναμη της αγκαλιάς σου. Την έχω και θα την έχω πάντα ανάγκη και στα όμορφα και στα δύσκολα. Σε όλα. Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου!».

H Ελένη Πετρουλάκη έχει τέσσερις διαφορετικούς λόγους για να γιορτάζει σήμερα και ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες με τις κόρες της, αναρτώντας και ένα υπέροχο μήνυμα για τις μανούλες που γιορτάζουν σήμερα. Δείτε και το υπέροχο βίντεο που ανάρτησε παρακάτω με τις κόρες της:

https://www.instagram.com/p/B__5jDqnnW2

Mε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, η Νίκη Κάρτσωνα γιόρτασε τη σημερινή μέρα, παρέα φυσικά με τον γιο της:

«Εσύ και εγώ... Και το Σαγαπώ στη μέση.... χωρίς γιατί.. Γιατί, στη δική μας σχέση δεν χωράει παρά μόνο η ανιδιοτέλεια, η αγάπη, η χαρά, η εξέλιξη... Χρόνια πολλά θέλω να πω και στη μαμά μου που με μάθε πως, στη ζωή αυτή, μέσα από τα σωστά και μέσα από τα λάθη τελικά, αξίζει να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις...»

Η Σοφία Καρβέλα θέλησε να στείλει τις πιο γλυκές ευχές της στη μαμά της Άννα Βίσση καθώς τις χωρίζουν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα.

O Γιώργος Γιαννιάς με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μητέρα του.

«Η πρώτη λέξη μου.. Μάνα.. και η τελευταία μου.. χρόνια πολλά μανούλα μου και σε όλες τις μαμάδες του κόσμου...» έγραψε ο τραγουδιστής με αφορμή τη σημερινή Γιορτή της μητέρας.

Mε ένα μακροσκελές κείμενο και μία κοινή τους φωτογραφία θέλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μανούλα της.

«Να σε χαίρομαι μοναδική, υπέροχη, κουτσούνα και λατρεμένη μαμά μας! Γλυκιά σαν καραμέλα και δυνατή σαν σίδερο που ο χρόνος το σμιλεύει! Κοντά μου σε όλα!!! Στα όμορφα και στα δύσκολα. Αληθινή όσο κανείς και ευαίσθητη όσο ένα φτερό όταν το παίρνει ο αγέρας. Σου χρωστάω την ύπαρξη μου, όχι μόνο γιατί με γέννησες, αλλά γιατί με έμαθες από μικρή να πιστεύω στον εαυτό μου. Αιώνια έμπνευση μου, ομορφαίνεις την ζωή όλων μας. Μην ξεχνάς να με ξεματιάζεις. Σε αγαπώ» έγραψε η ηθοποιός.

H Δανάη Λουκάκη που απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες ανέβασε μία παλιά φωτογραφία της με τη μητέρα της και έγραψε στη λεζάντα της: "Μαμά μου σε λατρεύω #happymothersday❤️
.
.
υ.γ. λατρεύω και τα σιδεράκια που έβαλα ύστερα κι ήρθαν κοντά τα αραιά δοντάκια του κοριτσιού της φωτογραφίας!".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved