Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη γιορτάζει και σαστίσαμε με την κούκλα κόρη της! Είναι «φτυστή» η μαμά της
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη γιορτάζει και σαστίσαμε με την κούκλα κόρη της! Είναι «φτυστή» η μαμά της

Γιορτή της μητέρας: Στη σειρά Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη έχει τρεις γιους και μια κόρη και είναι από εκείνες τις αυταρχικές μαμάδες της εποχής, στην πραγματική της ζωή η Κατερίνα Διδασκάλου έχει δυο κόρες την Μαρκέλλα και την Φλώρα που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο και έναν γιο, τον Διόνυσο από τον δεύτερο γάμο της.

Και μπορεί η ηθοποιός να έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα όμως από δημόσιες εξόδους της, είχαμε την ευκαιρία να δούμε την μικρή της κόρη, Μαρκέλλα, η οποία της μοιάζει εκπληκτικά! Είναι «φτυστή» η μαμά της, πανέμορφη και με χαμόγελο που ακτινοβολεί.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και πάθαμε πλάκα τόσο από την ομοιότητά τους όσο και από την ομορφιά της 24χρονης κόρης της.

Η ίδια η Κατερίνα Διδασκάλου είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Στις κόρες μου ήμουν πιο κοντά τους. Ήμουν πιτσιρίκα όταν τις έκανα και έχουν δει άλλα πράγματα από μένα. Φοβερά πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, με απίστευτες τούρτες, ενώ στο αγόρι μου δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο. Οι αντοχές μοιράζονται όταν δεν είσαι 25 αλλά 45. Μου κάνουν κριτική εφ’ όλης της ύλης. Ειδικά με τη μεγάλη μιλάμε ανοιχτά. Λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου όσα μου λένε. Οι κόρες μου με έσωσαν από πολλά, μου έδωσαν δύναμη. Όταν αποκτάς παιδιά, όλα αμβλύνονται, βλέπεις ότι η σοβαρότητα των πραγμάτων είναι αλλού».

Δες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved