Γιορτή της μητέρας:Η Βανδή στην πιο ανατρεπτική φωτό και σε ένα μήνυμα γεμάτο αλήθειες για τη μάνα
Showbiz

Γιορτή της μητέρας:Η Βανδή στην πιο ανατρεπτική φωτό και σε ένα μήνυμα γεμάτο αλήθειες για τη μάνα

Γιορτή της μητέρας: Μέσα από την πιο ανατρεπτική της φωτογραφία η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε «χρόνια πολλά στη μάνα», όπως έγραψε και μέσα από το μήνυμά της θα δεις αλήθειες πολλές για το ρόλο της μάνας!

Αυτή τη φορά Δέσποινα πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και το μακροσκελές της μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram αναφέρεται σε όλες εκείνες τις μανάδες που καμιά φορά ξεχνούν πως είναι και γυναίκες και φίλες και επαγγελματίες και γκόμενες…

Ένα μήνυμα γεμάτο αλήθειες και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί της.


«Χρονια πολλά στη Μάνα!
Που με τα σωστά και τα λάθη τις θυσίες που μπορεί να κάνει και τις τύψεις που μπορεί να νιώθει δεν πρέπει να ξεχνάει πως συμμετέχει στο δυσκολότερο έργο της ζωής «να μεγαλώσει ευτυχισμένους ενήλικες»!

Που θα ξέρουν να αγαπούν τον εαυτό τους και το διπλανό τους, να σέβονται,να έχουν αξίες,ιδανικά,στόχους,αλληλεγγύη και το δικαίωμα να ανατρέψουν τις δικές μας πεποιθήσεις με τις οποίες μοιραία συμπορευόμαστε ώστε να ανακαλύψουν τη δικη τους αλήθεια για να αποδώσουν το νόημα της δικης τους ύπαρξης!

Χρονια πολλά Μάνα που σίγουρα πολλές φορές ξεχνας πως είναι να είσαι γυναίκα,γκομενα,φίλη,κόρη,επαγγελματίας,ξέγνοιαστη!
Για σένα που πασχίζεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε όλα αυτά για τον απώτερο σκοπό της μητρότητας που επέλεξες να υπηρετήσεις να ξέρεις είσαι σημαντική!
Κι ας θεωρούνται κάποια πράγματα αυτονόητα!Ε λοιπόν δεν είναι!».

Δες στη gallery πού πόζαρε με αφορμή τη σημερινή ημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved