Γκουντάρας-Κακκαβά: Έχετε δει το υπέροχο σπίτι τους; Ένα μικρό... παλάτι γεμάτο παιχνίδια! (photos)
Showbiz

Γκουντάρας-Κακκαβά: Έχετε δει το υπέροχο σπίτι τους; Ένα μικρό... παλάτι γεμάτο παιχνίδια! (photos)

O Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία που έχουν αποκτήσει μετά τη γέννηση των δύο γιων τους Μάρκου και Οδυσσέα.

Το ζευγάρι, από τότε που παντρεύτηκε, φρόντισε να δημιουργήσει ένα ζεστό σπιτικό, στο οποίο κυριαρχούν οι κλασικές γραμμές διακόσμησης ενώ έντονο είναι ως υλικό σε όλους τους χώρους, το ξύλο.

Η κουζίνα είναι ο χώρος όπου η οικογένεια περνάει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, όμως οι άντρες του σπιτιού περνούν χρόνο και στο σαλόνι το οποίο δεν διαθέτει περιττά διακοσμητικά στοιχεία. Σ' αυτό κυριαρχούν δύο συγκεκριμένα στοιχεία.

Το μεγάλο τζάκι που προσφέρει πολύ όμορφη θαλπωρή κατά τους χειμερινούς μήνες και η τηλεόραση που είναι και το... κέντρο του σπιτιού. Τα παιδιά βλέπουν κινούμενα σχέδια ή παίζουν παιχνίδια ενώ ο μπαμπάς και η μαμά ενημερώνονται από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές που είναι και μέρος της δουλειάς τους.

Πολύ όμορφοι είναι και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού μιας και ο κήπος είναι γεμάτος γλάστρες με όμορφα λουλούδια που περιποιούνται τόσο ο παρουσιαστής όσο και η όμορφη μετεωρολόγος ενώ ξεχωριστή θέση σε γιορτές και συγκεντρώσεις με φίλους έχει ο χώρος του μπάρμπεκιου. Εκεί... μάστορας είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος λατρεύει να ψήνει για την οικογένειά του.

Δείετ φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved