Σοφία Μουτίδου: Το σπίτι της είναι χάρμα οφθαλμών! Αξίζει να δεις φωτό από το εσωτερικό του! (pics)
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: Το σπίτι της είναι χάρμα οφθαλμών! Αξίζει να δεις φωτό από το εσωτερικό του! (pics)

Η καλλιτεχνική φύση της Σοφίας Μουτίδου αποτυπώνεται και στη διακόσμηση του υπέροχου διαμερίσματος όπου ζει με την κόρη της! 

Σε κάθε χώρο του σπιτιού της ηθοποιού επικρατούν τα ανοιχτά χρώματα με αγαπημένο της το κρεμ. Ακόμα και στα έπιπλα αλλά και στα ντουλάπια της κουζίνας ή τα πλακάκια, το αγαπημένο της χρώμα κυριαρχεί με τις γραμμές να προδίδουν τη ρομαντική φύση της Σοφίας Μουτίδου.

Όπως σε όλα τα ελληνικά σπίτια, αγαπημένος χώρος της είναι η κουζίνα μιας και η ίδια μαγειρεύει καταπληκτικά. Κάτι που γνωρίζουν οι φίλοι της και όλο θα περάσουν από εκεί για να τσιμπήσουν. Σε κρεμ χρώμα και τα έπιπλα της τραπεζαρίας που βρίσκεται μέσα στην ευρύχωρη κουζίνα ενώ μία όμορφη μπερζέρα σε παλ χρώμα, τραβάει το βλέμμα στον χώρο του σαλονιού.

Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με όμορφους πίνακες οι οποίοι επίσης είναι σε παλ χρωματισμούς όπως και τα ψεύτικα λουλούδια με τα οποία στολίζει τα βάζα στο σπίτι.

Αξίζει να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο ξεχωριστό είναι το σπίτι της Σοφίας Μουτίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved