Εσύ το ήξερες; Αυτά είναι τα ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών που είναι παντρεμένα και δεν το θυμάσαι!
Showbiz

Εσύ το ήξερες; Αυτά είναι τα ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών που είναι παντρεμένα και δεν το θυμάσαι!

Συμβαίνει καμία φορά και αυτό παρά το γεγονός ότι και οι δυο είναι ταλαντούχοι και επιτυχημένοι ηθοποιοί, απλά έχουν φροντίσει να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις οπότε δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι έχουν κοινό βίο.

Δεν είναι πολλά αυτά τα ζευγάρια, αν όμως δεις ποια είναι θα θυμηθείς πως κάποτε είχαν παίξει και μαζί.

Άλλα συνεχίζουν να είναι μαζί έχοντας μια μακρά κοινή ζωή, άλλα δοκίμασαν αλλά δεν πέτυχε, έχοντας όμως συνεχίσει να διατηρούν στενές σχέσεις αφού τους ενώνει ένα παιδί.

Πάμε να δούμε ποια είναι τα παντρεμένα ζευγάρια ή αυτά που υπήρξαν μαζί και δεν τα θυμάσαι!

Θάνος ΤοκάκηςΒίκυ Παπαδοπούλου

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του λόγω των υπέροχων ρόλων που έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο, εκτός από πολύ ευτυχισμένος στα επαγγελματικά του είναι και στα προσωπικά του αφού είναι παντρεμένος με μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες νέες ηθοποιούς.

Ο γάμος τους είχε γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου του 2017 σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Πάτμο, µε το ζευγάρι να έχει κοντά του µόνο στενούς συγγενείς του και ελάχιστους φίλους, από τους οποίους είχε ζητήσει να τηρήσουν... σιγήν ιχθύος. Από τότε συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο χωρίς να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά τους αλλά μόνο με τη δουλειά τους. Εκείνη μάλιστα την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική επιστροφή της με τη σειρά "Κρατάς Μυστικό;" στον Alpha.

Αντώνης ΑντωνίουΝατάσα Ασίκη

Από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της Ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ολοένα και μας εκπλήσσει μέσα από το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Λίγοι είναι όμως αυτοί που γνωρίζουν ποια είναι η σύζυγος του. Ο λόγος για την Νατάσα Ασίκη! Οι δυο τους μάλιστα παίζουν μαζί και στο θέατρο ενώ έχουν βρεθεί μαζί και σε σειρά.

Ταξιάρχης Χάνος Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους αλλά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κι ο Ταξιάρχης Χάνος υπήρξαν παντρεμένοι και μάλιστα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συνεργάστηκαν και στην τηλεόραση. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρία Χάνου, κι αυτό θα τους ενώνει πάντοτε άλλωστε.

Αλέξανδρος ΛογοθέτηςΕυσταθία Τσαπαρέλη

Τον Αλέξανδρο Λογοθέτη γνωρίσαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία του στη σειρά “Το Νησί”, ενώ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha “Σπίτι είναι”. Γνωρίζαμε ότι είναι γιος του Ηλία Λογοθέτη, ότι είναι παντρεμένος κι έχει λατρεία στον γιο του. Αυτό όμως που δεν ξέραμε είναι ότι η γυναίκα του είναι ηθοποιός και μάλιστα φέτος πρωταγωνιστεί κι εκείνη σε σειρά του Alpha, στο “Κρατάς μυστικό”. Αυτή είναι η Ευσταθία Τσαπαρέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved