Διεθνής Ημέρα Οικογένειας:Η σπάνια φωτο του Χατζηγιάννη με τη μητέρα του και το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας:Η σπάνια φωτο του Χατζηγιάννη με τη μητέρα του και το συγκινητικό μήνυμα

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Ένας ακόμη σημαντικός εορτασμός παγκοσμίως.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, θυμηθήκαμε τις δυο υπέροχες και πολύ σπάνιες φωτογραφίες που «ανέβασε» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη μητέρα του την περασμένη Κυριακή (Γιορτή της μητέρας).

Σπάνια ο τραγουδιστής μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη.

Το διάστημα του εγκλεισμού, έκανε κι εκείνος ένα ξεκαθάρισμα στα συρτάρια του και βρήκε αυτές τις φωτογραφίες, τις οποίες θέλησε να μοιραστεί με ους followers του κι εμείς για πρώτη φορά να δούμε οικογενειακά στιγμιότυπα από το μακρινό παρελθόν του.

«Να τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας τα συρτάρια στην εποχή της καραντίνας… Φωτογραφίες ανεκτίμητης αξίας… Εδώ μαζί με τη μαμά μου παίζοντας ξένοιαστα στο χιόνι αλλά και δίπλα μου χαμογελαστή, φύλακας άγγελος, να με στηρίζει οπότε τη χρειάστηκα… Στα εύκολα και στα δύσκολα…. Τη θαυμάζω για την καλοσύνη, την απλότητά της, αλλά και για τις αρχές που μου έδωσε… Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες! Θα είστε για πάντα και όχι μόνο σήμερα στην καρδιά όλων μας!» έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δες τις φωτό στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved