Διάσημοι Έλληνες αποκαλύπτουν ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκαναν μετά τη λήξη της καραντίνας
Showbiz

Διάσημοι Έλληνες αποκαλύπτουν ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκαναν μετά τη λήξη της καραντίνας

Η καραντίνα έλαβε τέλος, όμως κατά την περίοδο που οι διάσημοι Έλληνες έμειναν σπίτι τους μας ενημέρωναν μέσα από τα social media για το πώς περνούσαν τον χρόνο τους. Άλλοι εξασκήθηκαν στη μαγειρική, άλλοι «έχτισαν» κορμί, ενώ πολλοί ασχολήθηκαν με το σπίτι.

Έκαναν δουλειές που είχαν αμελήσει (συνήθως οι άντρες), ενώ άλλοι, αν και στερήθηκαν την έξοδο και πάνω από όλα την εργασία τους, ήρθαν πιο κοντά με την οικογένειά τους, αφού κατάλαβαν τη σημασία τού να περνάς χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κάτι που η καθημερινότητα δεν τους επέτρεπε όσο ήθελαν.

Ωστόσο, για κάποιους δεν άλλαξε αρκετά η καθημερινότητα, αλλά ούτε και ανυπομονούσαν να επιστρέφουν στην πρότερη κανονικότητα, αφού πάνω από όλα θεωρούν πως προέχει η υγεία τους. Για αυτό και μιλώντας στο «Secret» επισημαίνουν πως η μετα-καραντίνα περίοδος είναι η πιο επικίνδυνη, καθώς απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή από όλους.


«Βγήκα και πήγα στο Σύνταγμα, έκανα βόλτα στον Εθνικό Κήπο και μάζεψα λουλούδια... Ήταν από τις πιο όμορφες βόλτες», λέει η Φωτεινή Ψυχίδου στο «Secret», ενώ η Άννα Πρέλεβιτς το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων ήταν να επισκεφθεί ένα σπίτι και να βρεθεί με φίλους της που είχε καιρό να δει.

«Ένιωσα αρκετά περίεργα, γιατί δεν χρειαζόταν να στείλω μήνυμα για να βγω από το σπίτι μου», δηλώνει η παρουσιάστρια.
Από την πλευρά της, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εξηγεί πως δεν αισθάνθηκε καμία καταπίεση, αντίθετα, θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό να παραμείνει σπίτι της.

«Πέρασα πολύ ωραία, ήθελα να σκέφτομαι θετικά πάνω από όλα και να παραμείνω υγιής. Δεν ένιωθα πως έπρεπε να βγω με μανία έξω», δηλώνει στο «Secret» και προσθέτει: «Φυσικά και περπατούσα αφού έστελνα πρώτα μήνυμα. Δεν καταπιέστηκα, ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένο όλο αυτό. Ήταν λογικό και ήμουν συνεπής. Το τώρα είναι το δύσκολο, αυτό πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε ένα ανθρώπινο καλοκαίρι. Να είμαστε συνεπείς. Όσο για το τι έκανα; Απλώς πήγα κομμωτήριο, αλλά όχι ότι με έπιασε και πανικός. Ήμουν και πολύ προσεκτική, μπορώ να σου πω...», καταλήγει η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός.



Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, που δεν ανυπομονούσε για τη λήξη της καραντίνας.

«Δεν έκανα κάτι διαφορετικό... Τα μαλλιά μου μόνο και τα νύχια μου και αυτό λόγω του ότι επιστρέψαμε στα γυρίσματα, διαφορετικά, θα άντεχα μια χαρά και χωρίς αυτά», αναφέρει στο «S» για τη λήξη των περιορισμών και συνεχίζει: «Το μόνο που άλλαξε
είναι πως δεν στέλνεις μήνυμα. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε πως ήρθε η απελευθέρωση. Τώρα πρέπει να προσέχουμε πιο πολύ. Πριν ήμασταν στο σπίτι μας. Τώρα χρειάζεται περισσότερη απόσταση, να φοράμε περισσότερο τη μάσκα, πιο πολλή προφύλαξη. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο - δεν είναι αστείο».


«Πήγαμε με την κόρη μου, την Αφροδίτη, μαζί μια βόλτα στο κέντρο με το αυτοκίνητο», λέει η Εβελίνα Παπούλια.

Στον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα έλειψε η παρέα του. «Το πρώτο πράγμα που έκανα βγαίνοντας από την καραντίνα ήταν να βρεθώ με φίλους για μια μπυρίτσα και να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου όπως πριν... Γελάσαμε πολύ και νομίζω ότι το είχα μεγάλη ανάγκη», αναφέρει.

«Έμεινα σπίτι, όπως θα μείνω για 20 ημέρες ακόμα, καθώς τώρα δίνεται η μάχη», δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε πως «Αμέσως πήγα ι να δω τα βαφτιστήρια μου, τον Γιώργο και τον Μιχάλη, που μου έλειψαν πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved