Έρωτας Μετά: Γιώργος Παπαπαύλου: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια και το φινάλε της σειράς
Showbiz

Έρωτας Μετά: Γιώργος Παπαπαύλου: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια και το φινάλε της σειράς

Έρωτας Μετά: Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά του Alpha, είναι ο Γιώργος Παπαπαύλου και υποδύεται τον «κακό» ξάδερφο του Αντώνη Καρυστινού.

Ο τηλεοπτικός Ηλίας, μίλησε στο Tv Έθνος, για το πώς θα ήθελε να τελειώσει η σειρά ενώ περιέγραψε κι ένα ακραίο περιστατικό με θαυμάστριά του.

Πώς θα θέλατε να τελειώσει ο «Έρωτας μετά»;
«Θα ήθελα να τελειώσει με έναν τρόπο που κανένας τηλεθεατής δεν θα τον έχει σκεφθεί. Δεν με νοιάζει να έχει happy end. Θα ήθελα να έχει κάτι ανατρεπτικό και πολύ έξυπνο».

Ποια είναι η σχέση σας με τις θαυμάστριες;
«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που μου συμβαίνει τώρα, αλλά από την άλλη είναι πολύ αναζωογονητικό. Αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν κάποιος μου εκφράζει τον θαυμασμό του».


Έχετε να μου διηγηθείτε κάποιο χαρακτηριστικό περιστατικό με θαυμάστριά σας που να σας προξένησε εντύπωση;

«Ναι, μια φορά που ήμουν στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση, ήρθε μια κοπέλα εκεί που καθόμουν. Ήταν πολύ αναψοκοκκινισμένη και μου έλεγε πως δεν το πιστεύει, ότι νιώθει πως θα λιποθυμήσει... Ήταν τόσο ξαφνικό όλο αυτό για μένα που με έπιασε νευρικό γέλιο, γιατί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Δεν ήξερα τι να πω εκείνη την ώρα. Κατάλαβα βέβαια στη συνέχεια ότι ήθελε να μου εκφράσει τον θαυμασμό της, οπότε το είδα με πολλή συμπάθεια όλο αυτό», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved